230 bin mi pehhhh iş adamimisin sen yahuGeçen ay banka hesap özetine baktım maaşla birlikte payfix ve paparadan da hesaba giren toplam para 230bintl. Çıkan para da aynı ne anladım o işten mke
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
230 bin mi pehhhh iş adamimisin sen yahuGeçen ay banka hesap özetine baktım maaşla birlikte payfix ve paparadan da hesaba giren toplam para 230bintl. Çıkan para da aynı ne anladım o işten mke
O geldi gol geldi ak@Rooster su arkadası alalım konudan ALLAH icin geldi gol mol olacak simdi
Şaka gibi geldim dedi gol geldi.Geri geldim heee
Gittim
benim payfix 350 di gecen ay rekorGeçen ay banka hesap özetine baktım maaşla birlikte payfix ve paparadan da hesaba giren toplam para 230bintl. Çıkan para da aynı ne anladım o işten mke
Vallahami kalayim ozamanŞaka gibi geldim dedi gol geldi.
Git burdan alt dedik.Vallahami kalayim ozaman
230 bin bir şey değil. 3 sene önce falan iş yok güç yok. Her gün slot oynuyodum borç alıp mke. Halkbank hesabı para basıyordu. Sonra ne olduysa incelemeye aldılar. Çok para girdi çıktı diye.230 bin mi pehhhh iş adamimisin sen yahu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!