Beyler son 10 dakika her hangi bir dağıtım linkinizi iletin please
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dagıtım yapmayanlar kazanırsa bidahamı cekilicek? bence link atanlardan liste yapılsın daha mantıklıona gerek yok payfixno isterken konuyla beraber atar kazananlar
Versede almam reis sıkıntı yok@Saulalvarez Dağıtımı Jaguar Arkadaşa yaptırmasaqn Sevinirim önceki Forumdan Vukaatlı kendisi
Oylenyapiyorum zatendagıtım yapmayanlar kazanırsa bidahamı cekilicek? bence link atanlardan liste yapılsın daha mantıklı
Oylenyapiyorum zaten
2 kiside yedek çekerizdagıtım yapmayanlar kazanırsa bidahamı cekilicek? bence link atanlardan liste yapılsın daha mantıklı
Bi Kişi daha seç ama 3 kişiye verilcek hepsi senin seçtiğine çıksın@dembele3538 ikimize çıksın bana cikmassa sana çıksın ama bana çıkıp sana cikmassa olmaz
@Saulalvarez begenenlerden değil 17.15 e kadar dağıtım linklerini atanlardan yapıyorum reis
Mantık akıyor@Saulalvarez begenenlerden değil 17.15 e kadar dağıtım linklerini atanlardan yapıyorum reis
ya dostum karıştırma beğenenler listesini at hallederim ben cekilis ve dagitimi@Saulalvarez begenenlerden değil 17.15 e kadar dağıtım linklerini atanlardan yapıyorum reis
Tamam ben begenenleri yapıyorum sadece sen auiklarsin o zaman reisya dostum karıştırma beğenenler listesini at hallederim ben cekilis ve dagitimi
Sen çekiliş yapicak adam rol teklif ediyosun ? listeci de populer oldugun icin kendini garantiye alican kurnaz seniHerkes liste talep ediyor kurnazlık ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!