Olum bak gitMalafat Bayram Etti Desene
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olum bak gitMalafat Bayram Etti Desene
Saçmalama ?Adminler eklenmiyor diye biliyorum yalnissa ekliyim bro @Rooster
Sadece link atanlar demişti@Saulalvarez beğenenler reisbbuyur
Ferit1905
Vortex
Eydolu4731
Moses
Muhsinovi
Ny6606
Frkan1903
Arthur
Dembele3538
Amca
Boyka01
Apsuvachacha
Berlin
Ehleen
Megastarkan
Rcpgdk315
Serhat1313
Tungabey
BMW
Muric81
Yok etkinliklik sahibi begenwnlwrden yap dedi o şekilde yaptım çekilişten sonra dağıtımı yoksa elencek heralde benim dediğim gibi link atanlardan yapınca olmazmışburdaki herkesin dagıtımı varmı
ben yokumSadece link atanlar demişti
Onu ben dedim etkinlik sahibi beğenenler dediSadece link atanlar demişti
Listedeki Herkesin dağıtım ı varmı yahuAdminler eklenmiyor diye biliyorum yalnissa ekliyim bro @Rooster
Abi öyle şey mi olur şans yuzdemiz dusuyorYok etkinliklik sahibi begenwnlwrden yap dedi o şekilde yaptım çekilişten sonra dağıtımı yoksa elencek heralde benim dediğim gibi link atanlardan yapınca olmazmış
Kesene bereket katılma sansim varmi acabaforumda dağıtımı olan herkes katılabilir
son beğeni saati 17:15
Meto Beynine oksijen gitmiyo Bilgin OlsunListedeki Herkesin dağıtım ı varmı yahu
Listede herkeisn dgaitimi yok ben dağıtımı olanlar dan uaocaktim etkinlik sahibi beğenenleri yaz dedi o ayarlixak heraldeListedeki Herkesin dağıtım ı varmı yahu
Geç kalmışsin bedava sabote etmeben yokum
Sana Olmazmı Be Açın Abimize Önlerden yerKesene bereket katılma sansim varmi acaba
@SaulalvarezAbi öyle şey mi olur şans yuzdemiz dusuyor
Ben link atanlardan yapıyordum etkinlik sahibi o şekilde dediAbi öyle şey mi olur şans yuzdemiz dusuyor
Ekle ekle o da Bizden sayılır yabancı değilAdminler eklenmiyor diye biliyorum yalnissa ekliyim bro @Rooster
Yo geç kalmadımGeç kalmışsin bedava sabote etme
Link hatalı ss at reis
kazanan arkadaşlara tebrikler payfix no ve dağıtım konu linkini atabilirsiniz
Link boş kardo ss at
kazanan arkadaşlara tebrikler payfix no ve dağıtım konu linkini atabilirsiniz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!