Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayırlı işler ?Aktif ?
Geçen gece vakit geçirmek için bi hesap açtım blood sckers oyunda bakiye 100 küsür oldu. Çekim verdim aynı IP deyip çekim iptal bakiye 0 olduYokmu üyeliği olmayan
Bilgiler dogruydu tc ile telefon yanlış girmiştimGeçen gece vakit geçirmek için bi hesap açtım blood sckers oyunda bakiye 100 küsür oldu. Çekim verdim aynı IP deyip çekim iptal bakiye 0 oldu
Uyelıgım yok ama bilgi vermem kimseyeYokmu üyeliği olan
Vermezsen bedava 50 yi kacirirsinUyelıgım yok ama bilgi vermem kimseye
Hesap acacaksin adam taktiği biliyor sana 100 yapacak çekince 50 ona atacaksin 50 sanaUyelıgım yok ama bilgi vermem kimseye
BoşverHesap acacaksin adam taktiği biliyor sana 100 yapacak çekince 50 ona atacaksin 50 sana
Kimseye zorla birşey yaptırmiyorum hesap zaten hazır 50 50 bolusuyoruzUyelıgım yok ama bilgi vermem kimseye
Güncel
Haçi kedi emmime bak be devam ediyor mesaiye ???
Gel yapak senle 50 50 kirisalimHaçi kedi emmime bak be devam ediyor mesaiye ???
Valla alıp kaybettim kanka yoksa açmaz miydim başka yöntem varsa yapalım yani bi incelik var mi acaba ???Gel yapak senle 50 50 kirisalim
Var var yaz banaValla alıp kaybettim kanka yoksa açmaz miydim başka yöntem varsa yapalım yani bi incelik var mi acaba ???
kedicik benimlede yaparmısın 50-50 kırışırızVar var yaz bana
Link nedir hocam bakayim bi hatırlamıyorumVar var yaz bana
showbet6.comLink nedir hocam bakayim bi hatırlamıyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!