En son 5 te 3 cikmadi amabakıom senle sıralı cıkıoz artık cekılıste sanslarımız biribbine yapıstı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
En son 5 te 3 cikmadi amabakıom senle sıralı cıkıoz artık cekılıste sanslarımız biribbine yapıstı
bosver meto baba tabıkı belırlı bı sure beklenır gelınmezse cekılıs bıdaha yapılırBen dedim zencinin ödülü bana atın ben 100 yapar ona 50 atarım dinlem3diler
o kadarda olsun da habıre cıkcak dıe bısey yokEn son 5 te 3 cikmadi ama
bayadaır sans yok kazanamıoz kazansam burda delikanlı adamlara guzel saglam bi dagıtım yapardım yandaki gibiEn son 5 te 3 cikmadi ama
nerde o gunlerYokmu yav üye olmayan kurudu ***
Yok işte yine yok caddeye çık yoldan geçenlere 50 teklif er üye olurlar vallaYokmu yav üye olmayan kurudu ***
meto baba formulu buldun harbiYok işte yine yok caddeye çık yoldan geçenlere 50 teklif er üye olurlar valla
Vay be kardasım bi tl kovalar olmusGünaydın arkadaşlar ya bana bi 30 kurus küsurat papara atabilecek biri var mi 1 tl yapip pumaya aticam
Son 3 gündür günü idare ediyorum beş parasiz valla bu sıralar bro henüz kurtulamadim sıkıntıdanVay be kardasım bi tl kovalar olmus
kedıcık uye yım ama cekım yapamadım ısıne yararsa yapalımBu @Veyselimyo yu tanıyan varmı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!