10 dakika mi *** 1 saat 20 dakikadır cevap vermiyon ***10 dakika sdece *** telefona giremefim neyin kafasında sem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
10 dakika mi *** 1 saat 20 dakikadır cevap vermiyon ***10 dakika sdece *** telefona giremefim neyin kafasında sem
Kimlik sıikimde del arkamdan atıp tutanlar paranı hesapta durugumu herlese kanıtlarım onemli meselem vardı parasını d aldı herkez kendine baksın
??Bi.sikiö uapaöazfın kendini ne sanıyorsın mkm
Yav ****** et kimse bununla alışveriş yapmasin *** yapana şimdiden başarılar.Özür dileriz yanıldyanıldik. Adam 30-40 defa aradım ulaşamadım yazınca.
Adamın konuyu acali 1 saat olmuş 10 dakikami10 dakika sdece *** telefona giremefim neyin kafasında sem
Ee *** 1 saat olmuş bı para atman 1 saat sürdü o kadar aramam sonucu daha aramasam 2 gün sonra atardin ***59 dakika sonra atmısım sana gelen saat e baktim simdi. Gercekren ciddi sorunlrım vr
*** o kdae adama yardim ettık pramızı yediler bi ***** demedik kendini 50 tl içim ne yaptom sen ml ses tonunfan belli evde bilgisayar basında kalkmayam biridinYav ****** et kimse bununla alışveriş yapmasin *** yapana şimdiden başarılar.
Miyav Miyav kapat konuyu
Olum senin sesin zaten çoluk çocuk ****** o kdae adama yardim ettık pramızı yediler bi ***** demedik kendini 50 tl içim ne yaptom sen ml ses tonunfan belli evde bilgisayar basında kalkmayam biridin
Bnde siöif bktım par geldikten 59 dakka sonra atmisim *** 1 saat 10 dakka nerdeAdamın konuyu acali 1 saat olmuş 10 dakikami
Bide sesi kısık geliyor musaitim diyor *** dolandırıciaiMiyav Miyav kapat konuyu
Olum sen ****** git Türkçe öğren sen beni başkalarıyla karıştırma gotun yemeseydide atmasaydinBnde siöif bktım par geldikten 59 dakka sonra atmisim *** 1 saat 10 dakka nerde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!