Yüzünü......ne oldu samu gordunuzmu yuzunu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yüzünü......ne oldu samu gordunuzmu yuzunu
Alışverişim yokk pek tanımıyorumne oldu samu gordunuzmu yuzunu
bosver bosınsanı tanıyıp napacanAlışverişim yokk pek tanımıyorum
Baskı sonucu para alınmıştır .dUlan Veysel
Gene dört ayakBaskı sonucu para alınmıştır .d
Ah Be kedicik insanları tanıyamadın mı hala.diger forumda O kadar konusu geçti. Mami için buna kıl olmuştum.ama ne hikmetse sonradan can ciğer oldular. Insanlari anlamakta zor. Seni uzup yorup kırıp uğraştirdiktan sonra atsa ne olur atmasa ne olur.La bu @Veyselimyo taniyan yokmu *** .d
Zar zorda olsa aldım baskı sonucu bidaha yapmam showbet belge istiyor artık.Ah Be kedicik insanları tanıyamadın mı hala.diger forumda O kadar konusu geçti. Mami için buna kıl olmuştum.ama ne hikmetse sonradan can ciğer oldular. Insanlari anlamakta zor. Seni uzup yorup kırıp uğraştirdiktan sonra atsa ne olur atmasa ne olur.
Az aramış sın iyi atmış en azından30 40 sefa aramisimdir ***
Baktılar paralar gidiyor belge işini mi çıkardılar sen bu 50 yi 50 yap en iyisi bidaha uğraşma show la falanZar zorda olsa aldım baskı sonucu bidaha yapmam showbet belge istiyor artık.
Bidaha yapmam kimlikte istiyor .dBaktılar paralar gidiyor belge işini mi çıkardılar sen bu 50 yi 50 yap en iyisi bidaha uğraşma show la falan
Yazdıklarıma istinaden şimdi çıkar yaşına saygım var benimle uğraşma falan yazar bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyimAffetmem Hatırlamam Bağışlamam ??
Neyin baskısı olö sana atmaycm dedm.mi.*** ne farkı yone cekiyprsın ökBaskı sonucu para alınmıştır .d
La bırak bu yalani *** arıyorum arıyorum mesgule atıyon bı telefonu kapatıyon birak bu işleri herkese borç takmissin ***Neyin baskısı olö sana atmaycm dedm.mi.*** ne farkı yone cekiyprsın ök
10 dakika sdece *** telefona giremefim neyin kafasında semAh Be kedicik insanları tanıyamadın mı hala.diger forumda O kadar konusu geçti. Mami için buna kıl olmuştum.ama ne hikmetse sonradan can ciğer oldular. Insanlari anlamakta zor. Seni uzup yorup kırıp uğraştirdiktan sonra atsa ne olur atmasa ne olur.
Atmasaydin gorurdun o zamanNeyin baskısı olö sana atmaycm dedm.mi.*** ne farkı yone cekiyprsın ök
Herkez derkenLa bırak bu yalani *** arıyorum arıyorum mesgule atıyon bı telefonu kapatıyon birak bu işleri herkese borç takmissin ***
Bi.sikiö uapaöazfın kendini ne sanıyorsın mkmAtmasaydin gorurdun o zaman
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!