La bu @Veyselimyo taniyan yokmu *** .d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Knk 5 tl at evine paket yaparimLa bu @Veyselimyo taniyan yokmu *** .d
Dolandirildik galiba ***
La dolandirildim diyorum 5 TL istiyon .dKnk 5 tl at kedilerin baskani
ne olduj kanka mevzu neLa dolandirildim diyorum 5 TL istiyon .d
Showbet yapti çekim geldi ortalıkta yokne olduj kanka mevzu ne
gecmıs olsun ondan hayır bekleme sahtekar oShowbet yapti çekim geldi ortalıkta yok
Varmı önceden vukuatigecmıs olsun ondan hayır bekleme sahtekar o
bana borc taktıVarmı önceden vukuati
Vay *** aradim biraz önce müsait değilim diyor para gelmeden önce musaitti *** valla benlik sorun yok 50 TL gelmesin aklını alırım onunbana borc taktı
bos ınsanın tekı sen guzellık yhapıon bedavadan 50 tl senın 50yede goz koyuyor namussuz bunlarVay *** aradim biraz önce müsait değilim diyor para gelmeden önce musaitti *** valla benlik sorun yok 50 TL gelmesin aklını alırım onun
Hiç sorma o kadarda uğraşıyorum.bos ınsanın tekı sen guzellık yhapıon bedavadan 50 tl senın 50yede goz koyuyor namussuz bunlar
atmaz bosuna bekleme konusmasından belli zatenHiç sorma o kadarda uğraşıyorum.
Kimliği numarasına kadar var aracı ile yayarim.atmaz bosuna bekleme konusmasından belli zaten
neyse bekle biraz donmezse yaparsın sanmıym vercegınıde belki gotu tutusur atarKimliği numarasına kadar var aracı ile yayarim.
Giden 50 TL olsun yeminle neler yaparım neler ??neyse bekle biraz donmezse yaparsın sanmıym vercegınıde belki gotu tutusur atar
ne oldu samu gordunuzmu yuzunuUlan Veysel
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!