Hala 0 broÜye oldum ben 200 umu isterim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hala 0 broÜye oldum ben 200 umu isterim
La tmm anladıkTek yapmanız linkte tıklamak sonra mail adres yazıyorsunuz o kadar cüzdan ekleme var 2 reff bulursanız sizde 1400 alırsınız scam değilse
Sıcam yani??Hala 0 bro
Oldum şimdide sahte bu dayı az çok uğraşıyoz bu boş işlerle ödeme fln olmaz
Boş iş yani?O
Oldum şimdide sahte bu dayı az çok uğraşıyoz bu boş işlerle ödeme fln olmaz
Rainturk coinbase bunları yaptinmi? 380 lira para çektik 2 hafta önce yapmadıysan onlariyap dostumStart vermedikleri için reffler düşmüyor dayı @kadircan4747
Yaptım 2 şer kere çektim 3. Bekliyom coinden rain 3. Yemiyo ?Rainturk coinbase bunları yaptinmi? 380 lira para çektik 2 hafta önce yapmadıysan onlariyap dostum
Ne dion ne startı atyarışımı bu ***Start vermedikleri için reffler düşmüyor dayı @kadircan4747
Coinden nası çektin la 3.yuYaptım 2 şer kere çektim 3. Bekliyom coinden rain 3. Yemiyo ?
@kadircan4747 arkadas sağlam mezarciymisCoinden nası çektin la 3.yu
2 tane eski kimlik var pederle kardeşimin resimlerini değiştirdim ??Coinden nası çektin la 3.yu
Kanka bu rain dedignz hemen veriyomuCoinden nası çektin la 3.yu
48 saat bekledim ben kanka 100tl veriyor kota var dediler ama dağıtıyorlar 1 aydır rainturk. ComKanka bu rain dedignz hemen veriyomu
24 saat kimlik onay 24 saat hediye coin gelmesi min.44 saat illa son saatlere kadar bekletiyoKanka bu rain dedignz hemen veriyomu
Mail adresini nereye yaziyorumTek yapmanız linkte tıklamak sonra mail adres yazıyorsunuz o kadar cüzdan ekleme var 2 reff bulursanız sizde 1400 alırsınız scam değilse
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!