Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kripto SOVRNTUR Günlük 20 TL Çekim Yatırımsız (Ödeme Kanıtlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semy2050

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
dün bir site aradı 25 freebet ekledi. neyse 100 yaptım cekim verdim. ilk çekim havale dediler cekim verdikten sonra hesabıma 14. lira 25 kuruş geldi. tabi aklıma bu gelmiyor :D siteye bir bağlandım işte sizin avradınızı ananızı ceddinizi gelmişinizi geçmişini 10 dakika boyunca sitenin yazdıklarını okumadan sövüp duruyorum :D :D site 50 kere noldu semih bey noldu semih bey diyor :D en son sakinleştiğimde durumu anlattım dedim 100 cektim 14 göndermişiniz makaramı yapıyonuz falan :D :D

site dediki : semih bey daha göndermedikki birazdan hesabınıza düşer paranız. başka yerden gelmiş olmasın dedi o para.

aklıma bir geldi bu muhabbet :D :D :D sonra bide 2 saatte sitenin yazdıklarını okumadan özür diledim mk :D :D :D :D:D :D :D :D

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
dün bir site aradı 25 freebet ekledi. neyse 100 yaptım cekim verdim. ilk çekim havale dediler cekim verdikten sonra hesabıma 14. lira 25 kuruş geldi. tabi aklıma bu gelmiyor :D siteye bir bağlandım işte sizin avradınızı ananızı ceddinizi gelmişinizi geçmişini 10 dakika boyunca sitenin yazdıklarını okumadan sövüp duruyorum :D :D site 50 kere noldu semih bey noldu semih bey diyor :D en son sakinleştiğimde durumu anlattım dedim 100 cektim 14 göndermişiniz makaramı yapıyonuz falan :D :D

site dediki : semih bey daha göndermedikki birazdan hesabınıza düşer paranız. başka yerden gelmiş olmasın dedi o para.

aklıma bir geldi bu muhabbet :D :D :D sonra bide 2 saatte sitenin yazdıklarını okumadan özür diledim mk :D :D :D :D:D :D :D :D
Çoğumuzun Okuma alışkanlığımiz yok :)forumda bile uzun yazılar görünce okuyasimiz gelmiyor :)

semy2050

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çoğumuzun Okuma alışkanlığımiz yok :)forumda bile uzun yazılar görünce okuyasimiz gelmiyor :)
ya freebet veren site burnumdan getirdi 2.00 kombine şartı koştu hadi hasbel kader meleklerin yardımıyla güç bela yaptık şans yaver gitti bide 14ü görünce ambulanslık oluyodum :D o can havliyle aklıma bile gelmedi bu reklam mevzusu :D site dedim oynuyo benle heralde :D :D

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

ahahahahaha koptum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap