24 saat gecmesi lazim hocam süresi vardır yani günde 1 defa@muhsinovi kanka bugün video izletmiyor bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
24 saat gecmesi lazim hocam süresi vardır yani günde 1 defa@muhsinovi kanka bugün video izletmiyor bende
36 saat geçti zaten24 saat gecmesi lazim hocam süresi vardır yani günde 1 defa
Cekim yapmis miydin usta?36 saat geçti zaten
Yok çekmedimCekim yapmis miydin usta?
Valla bilmiyorum usta bitirmiş olmasinlar?Yok çekmedim
Ne bilim yaValla bilmiyorum usta bitirmiş olmasinlar?
Kanka bugün video izle yok bende nedenHaftasonu ödeme yapmıyorlar zaten beyler. Ama ben dün gece talep vermiştim bugün gene yattı size pazartesi yapacaklar sanirim. Video konusuna bakıp geleyim
Bugün banada görev vermemiş araştırayım bakalım haftasonu diyemi acepKanka bugün video izle yok bende neden
Patlayana kadar içeride para bırakmayın illa birgun patlar ama 1 ay ama 5 ay bilemem ?Para yatmış dün akşam la bana. 17 tl
O hep öyleydi zaten kankaüyelik seviyesi Aktif Değil. @muhsinovi parayı gönderip ban mı attılar mke bune
Para çekme işlemlerine bakıyorum 23tl var para da çektirmiyor 0 gösteriyor. Hafta sonu diye öyledir umarım. Daha çok çekeriz bu siteden patlayana kadarO hep öyleydi zaten kanka
La bende daha 7 tl var videolarin yenilenmesini bekliyorumPatlayana kadar içeride para bırakmayın illa birgun patlar ama 1 ay ama 5 ay bilemem ?
Aynen haftasonu çekim yolkPara çekme işlemlerine bakıyorum 23tl var para da çektirmiyor 0 gösteriyor. Hafta sonu diye öyledir umarım. Daha çok çekeriz bu siteden patlayana kadar
Eee şimdi bitti mi yanı mkeBeyler hesaba 200 TL yükleme yaparsanız gene günlük 8er lira kazanmaya devam edebiliyorsunuz. Özel odullerde oluyormuş ve paranız 2 ay içinde iade ediliyormuş unvanınızda sonsuza kadar devam edecek dendi. Yani uzun lafın kısası deneme süresi 2 gün ile sınırlı imiş. Ben olduğu zaman yatıracam para baglamak için güzel yer 200 lira bir anda yok olacağına günde 15 15 20 20 gelsin sorun değil.
Bitti usta. Ben olunca yatıracam tokatci site olsa ödemeleri yollamazdiEee şimdi bitti mi yanı mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!