Salladim la bende bilmiyorum Antalya mıydı neydi acabaYok la Çorum değildi sanki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Salladim la bende bilmiyorum Antalya mıydı neydi acabaYok la Çorum değildi sanki
Ora nere mk ??Yaprağıyle meşhul ili
Yok Karadeniz tarafı benceSalladim la bende bilmiyorum Antalya mıydı neydi acaba
@frkan1903 tahminim doğrumu laYok Karadeniz tarafı bence
Tokat mıYaprağıyle meşhul ili
Sende tövbe de içme içme günahSamsun mu
Bilene ödül varmış ben tokat sen Samsun eydolunun tahmini alalımSamsun mu
Bmw abimiz bildi tokat@frkan1903 tahminim doğrumu la
Ödül de bilen bana öğle yemeği ısmarlıcak ???Bilene ödül varmış ben tokat sen Samsun eydolunun tahmini alalım
Furki google amca tokat diyorTokat mı
Bodrum da yaşıyon dimiÖdül de bilen bana öğle yemeği ısmarlıcak ???
Tokat abi bir öğle yemeğini hakettim ??Furki google amca tokat diyor
Bodrum da yaşıyor evleri nin Bodrum'un da ???Furki google amca tokat diyor
Şey gibi oldu hayaller Paris yaşantı somali ??Bodrum da yaşıyon dimi
Tokat güzel mi la küçük yer dimi kaç bin nüfusu varTokat abi bir öğle yemeğini hakettim ??
Bodrum derken sizin evin bodrumun dan bahsediyorum ????Şey gibi oldu hayaller Paris yaşantı somali ??
Piiiiii yeni hatırladım tokatta üniversitede bi arkadaş çalışıyor ona 350 borcum vardıÖdül de bilen bana öğle yemeği ısmarlıcak ???
Tarak gibi yer abi 600bine yakımTokat güzel mi la küçük yer dimi kaç bin nüfusu var
Sen bana ver ben veririmPiiiiii yeni hatırladım tokatta üniversitede bi arkadaş çalışıyor ona 350 borcum vardı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!