Oraya bir dönerci dükkanı açmak lazım bizim İskenderun un meşhur dönerin den bence iyi iş yaparTarak gibi yer abi 600bine yakım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oraya bir dönerci dükkanı açmak lazım bizim İskenderun un meşhur dönerin den bence iyi iş yaparTarak gibi yer abi 600bine yakım
5 yıldır allah affetsin döner yemiyoruz da başka bir şey yiyoruz *** kesmeyi bilmiyorlar kavurma bile daha ince kalır yanında kesmeyi bilmiyorsan makinasını alOraya bir dönerci dükkanı açmak lazım bizim İskenderun un meşhur dönerin den bence iyi iş yapar
Arkadaşa soylim ismarlasin borcum 400 olsunTokat abi bir öğle yemeğini hakettim ??
10₺ lik ısmarlasa yetiyr abi karnım doysun yeter elini zora sokmaArkadaşa soylim ismarlasin borcum 400 olsun
Tokat kebabı meshur döneri napsinlarOraya bir dönerci dükkanı açmak lazım bizim İskenderun un meşhur dönerin den bence iyi iş yapar
Her gün aynı şey yenir mi başka şeylerde yemek lazımTokat kebabı meshur döneri napsinlar
Gerçi bunlar o makinayı alsa gotünün kılı keserler mke5 yıldır allah affetsin döner yemiyoruz da başka bir şey yiyoruz *** kesmeyi bilmiyorlar kavurma bile daha ince kalır yanında kesmeyi bilmiyorsan makinasını al
Sen gel burda bir döner ye de döner gir kebab farklı döner farklıTokat kebabı meshur döneri napsinlar
Anne aynı baba farklı kız kardeş te tokat taki üniversiteden mezun şuan memur da bana bi faydası yokHer gün aynı şey yenir mi başka şeylerde yemek lazım
Neyse ben yemek yiyem de gelem sofrayı kurdu bizimkiler.rol aç istesen listeye beni yaz yemekten sonra çıkartırım listeyi ??????????Her gün aynı şey yenir mi başka şeylerde yemek lazım
Sizinkisi soslu oluyor ben sade döner seviyorumSen gel burda bir döner ye de döner gir kebab farklı döner farklı
Abi ben daha 12₺ bulamadım yemek yemeye sen rol aç diyorsun ??Neyse ben yemek yiyem de gelem sofrayı kurdu bizimkiler.rol aç istesen listeye beni yaz yemekten sonra çıkartırım listeyi ??????????
Söyle sos koymasınlar abiSizinkisi soslu oluyor ben sade döner seviyorum
Para yok hanım ne pisirirse onu yeriz Hanımdan bi 20-25 tirtiklayip yarın kumar oynamam lazımSöyle sos koymasınlar abi
Abi yemek olsun karnım doysunda ayırt edersem mkePara yok hanım ne pisirirse onu yeriz Hanımdan bi 20-25 tirtiklayip yarın kumar oynamam lazım
Abi şu 1₺ 1₺ oynama sevdandan vazgeçsen belki kazanırsınPara yok hanım ne pisirirse onu yeriz Hanımdan bi 20-25 tirtiklayip yarın kumar oynamam lazım
Sos koydurmayiz bizde sıfır sıkıntıSizinkisi soslu oluyor ben sade döner seviyorum
Açlık kötüAcıktım bende
Sofra yerde gel buyurAcıktım bende
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!