Acıktigin zaman Afrika'da ki çocukları düşün bir deri bir kemik çocuklar ??Açlık kötü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Acıktigin zaman Afrika'da ki çocukları düşün bir deri bir kemik çocuklar ??Açlık kötü
Bende geleyim mi gerçi yerde yemk yiyince bazen dizim kitleniyor ama güzel seviyorum yer sofrasınıSofra yerde gel buyur
Abim zaten hep düşünüyorum dışarıda çöpten çürük domates soğan vs toplayan afrikadaki çocuklae vsAcıktigin zaman Afrika'da ki çocukları düşün bir deri bir kemik çocuklar ??
kurban da bazen koyun kesiliyor orda biliyorsun.ordakiler et i nasıl kullanıyorlar biliyormusun..eti kurutuyorlar toz haline getiriyorlar o şekilde kullanıyorlar bitmesin diye ????Abim zaten hep düşünüyorum dışarıda çöpten çürük domates soğan vs toplayan afrikadaki çocuklae vs
Ne ibnesin olm ?
Kimlere soz verdide bisi yok bakma biz konuşmuyoruz ??Ula serkosssss söz verdgin cukka nerde MKE
Arada ayak değiştirBende geleyim mi gerçi yerde yemk yiyince bazen dizim kitleniyor ama güzel seviyorum yer sofrasını
Hayatı yalan ......Kimlere soz verdide bisi yok bakma biz konuşmuyoruz ??
@eydolu4731 tamam gelmiyorum abiBende geleyim mi gerçi yerde yemk yiyince bazen dizim kitleniyor ama güzel seviyorum yer sofrasını
Abi komple oturuyorum üstüne ??Arada ayak değiştir
Ben bi sağ ayak üstüne oturuyorum bi sol ayak üstüneAbi komple oturuyorum üstüne ??
Ben direk bağdaj kuruyorumBen bi sağ ayak üstüne oturuyorum bi sol ayak üstüne
Valla görmedim o mesajını gel tabi bastacisin@eydolu4731 tamam gelmiyorum abi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!