Seyredin 39
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka birak totemi 2 atis dep arti bir hcumda ev bar birak da atsinlwr 1 saayiSeyredin 39
Noldu nbami bu diyordun 4 dakikada 24 attı adamlar????Kanka birak totemi 2 atis dep arti bir hcumda ev bar birak da atsinlwr 1 saayi
Ne dediysek o
Kank ben 4 dakikada sana 40 sayi lazim sandim ondan oyle dedim??Noldu nbami bu diyordun 4 dakikada 24 attı adamlar????
Kalbimi kırıyorsun admincigim param olsa şurada seninle sohbet eder miyimpara yok diyon yanda dengebet açık az değilsin sen
helal yiğidimNe dediysek o
@pardonelimkaydı kesintide düşünülerek 105 tl gönderilmiştir. yardımın için tşkler
yakalandın canım yanda dengebet açık hatta soracam şimdi bakiyen ne kadar diyeKalbimi kırıyorsun admincigim param olsa şurada seninle sohbet eder miyim
muhsin yeme bizi kaldırıyorsun sessiz sessiz paralarıBeyler kusura bakmayın beleş sinerji yaptırdık 3e doğru belli olur parayı bitirirsem gene aranizdayim 85 geldi 20 lira basmistim tek maç ?? böyle yüksek oranlara korkumdan basamiyom fazla
Para olmayinca genelde tuttururum ?helal yiğidim
Senide banlicam az kaldımuhsin yeme bizi kaldırıyorsun sessiz sessiz paraları
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!