Hee ordu evi öğretmen evine falan bak kanka öbür türlü baya masraf olrYok ben komple yatirmadim yurda kayıt yapmadım yani?? ayvayı yedik misafirhaneye alirlarmi la ayda 2 hafta gitsem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hee ordu evi öğretmen evine falan bak kanka öbür türlü baya masraf olrYok ben komple yatirmadim yurda kayıt yapmadım yani?? ayvayı yedik misafirhaneye alirlarmi la ayda 2 hafta gitsem
Dep üçlük atamasa kazanamaz çok üçlük deniyorlarMaçı izliyon mu stock nasıl oynuyor?
Hakkını kaybettin rolling yapmam dedin ApranaxHe varsa bi isik ekletme sansin eklet arkadaslarla fikir alisverisi cercevesinde biseler yaparz ?
Canin saolsun ?Hakkını kaybettin rolling yapmam dedin Apranax
HaydiiiiiiiHakkını kaybettin rolling yapmam dedin Apranax
Bize gariban evi lazim?? orduevi polisevi ucuz diyorlar aslında bizim arkadaş referans olursa oraya giderimHee ordu evi öğretmen evine falan bak kanka öbür türlü baya masraf olr
Kendim yapacamHaydiiiiiii
bana ekletmedin hiç?Hakkını kaybettin rolling yapmam dedin Apranax
olsun vermeyedebilirdinNe yardımı meto hayrına vermiyorum ki mk.
Aynen polis lazim onada yurt gibi ya ilk gunlerde kalmistim ben rahat temiz oluyor broBize gariban evi lazim?? orduevi polisevi ucuz diyorlar aslında bizim arkadaş referans olursa oraya giderim
Hakkını kaybettin rolling yapmam dedin Apranax
Liste alındı takip etmeyen çıkar listeden ???Kendim yapacam
Hocam tefecilik için @pardonelimkaydı ya ruhsat verdinizmi kendisi sanal tefecilik yapıyoKendim yapacam
Aynen bence bilenlere ekle?Çoğu toy kumarbaz 500 ver 1K yı görmez batırır.
Benide listesi yap takip edesim yokKendim yapacam
Allah razı olsun midyeci ahmetmi orası@Admin al bakayım
@pardonelimkaydı niye porto riko var diyon ** para pic olacak gene
Yoo bu benim fotoAllah razı olsun midyeci ahmetmi orası
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!