P
PolatAlemdar
Ziyaretçi
Peki iyi rolling yaparmısın kazanabilirmisinPara olmayinca genelde tuttururum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Peki iyi rolling yaparmısın kazanabilirmisinPara olmayinca genelde tuttururum ?
/ban AdminSenide banlicam az kaldı
Admin kaç gündür parasızlıktan ilaçlarımi alamıyorum sabah öğle akşam tok karnına efes maltyakalandın canım yanda dengebet açık hatta soracam şimdi bakiyen ne kadar diye
Canin saolsun yeteeki vurr senBeyler kusura bakmayın beleş sinerji yaptırdık 3e doğru belli olur parayı bitirirsem gene aranizdayim 85 geldi 20 lira basmistim tek maç ?? böyle yüksek oranlara korkumdan basamiyom fazla
baş ağrıtıyor o biraAdmin kaç gündür parasızlıktan ilaçlarımi alamıyorum sabah öğle akşam tok karnına efes malt
Ulen ver bana uçurayım herkesiPeki iyi rolling yaparmısın kazanabilirmisin
Yurdu yatirmadim la nolacaksa olsun ??Canin saolsun yeteeki vurr sen
Baş mı var ağrısınbaş ağrıtıyor o bira
İlk maçtan patlıcan işte ugrasmaUlen ver bana uçurayım herkesi
Kazanamazsan 10 gün ban cezası alıyormusun riskiUlen ver bana uçurayım herkesi
He muhsin he sensinİlk maçtan patlıcan işte ugrasma
Kanka gidince alirlar ama ay sonu gelmedi ya daha sikinti olmaz ama basinda ararlar hani nerde paralar diye 225 odedimYurdu yatirmadim la nolacaksa olsun ??
1 ay olsunKazanamazsan 10 gün ban cezası alıyormusun riski
Aslinda saglam oynarim ama rolling yapmam patron?Peki iyi rolling yaparmısın kazanabilirmisin
Yok ben komple yatirmadim yurda kayıt yapmadım yani?? ayvayı yedik misafirhaneye alirlarmi la ayda 2 hafta gitsemKanka gidince alirlar ama ay sonu gelmedi ya daha sikinti olmaz ama basinda ararlar hani nerde paralar diye 225 odedim
Paraguayda olur@Admin bana 100 at 2 dkda p1c ederim usta ama kazanç olursa uçarız?? bakım Bi porto riko varmi bugün
Yok ben komple yatirmadim yurda kayıt yapmadım yani?? ayvayı yedik misafirhaneye alirlarmi la ayda 2 hafta gitsem
@Admin bana 100 at 2 dkda p1c ederim usta ama kazanç olursa uçarız?? bakım Bi porto riko varmi bugün
He varsa bi isik ekletme sansin eklet arkadaslarla fikir alisverisi cercevesinde biseler yaparz ?Peki iyi rolling yaparmısın kazanabilirmisin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!