@eydolu4731 hani para ma sar mail?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İFTAR YEMEĞİ İSTİYORUM@eydolu4731 hani para ma sar mail?
Yaw dur loİFTAR YEMEĞİ İSTİYORUM
Bu 6-7 kişi kimse atmazsan senden büyük oççç yok. At buraya çabuk.Yukarda zaten legolas olduğuna dair 2 adet resim var *********** de 6-7 kişiden borç alıp kaçtı @Muric81
Dağıtım parası kiminse onu da at yalancının anasını dağa kaldırırım burda.Dağıtım paralarını alıp kaçan şahıs gel buraya @Klostrofobi
Tamam dolabrici legolasDağıtım parası kiminse onu da at yalancının anasını dağa kaldırırım burda.
Amkkk evladı kanıt at boş konuşma. 2 sene önce @kadircan4747 roll parası muhabbeti oldu. Çekim olmadan kaybedildiğinin tüm resimleri onda. Burada defalarca yardımcı oldum sonrasında da 1 lira alışverişim yok varsa kendi yazsın. Diğer forumda elfn11 100 lirası osmanb60 60 lirası muhabbeti oldu. Osmanın 60 lirası kaç ay önce atıldı. Oğuz da istemiyorum dedi o para dağıtıldı. Bu olay dışında dağıtım parası vs yazmışsın. Bunları kanıtlamazsan tarihin hem büyük oçsun. 6-7 kişi kimse buraya atmazsan oççççsunTamam dolabrici legolas
@dembele3538Amkkk evladı kanıt at boş konuşma. 2 sene önce @kadircan4747 roll parası muhabbeti oldu. Çekim olmadan kaybedildiğinin tüm resimleri onda. Burada defalarca yardımcı oldum sonrasında da 1 lira alışverişim yok varsa kendi yazsın. Diğer forumda elfn11 100 lirası osmanb60 60 lirası muhabbeti oldu. Osmanın 60 lirası kaç ay önce atıldı. Oğuz da istemiyorum dedi o para dağıtıldı. Bu olay dışında dağıtım parası vs yazmışsın. Bunları kanıtlamazsan tarihin hem büyük oçsun. 6-7 kişi kimse buraya atmazsan oççççsun
*** malı bir boktan haberin yok. Yazdım oraya kanıtlayan varsa gelsin ne kadar alacağı varsa vermeyen oçdur. Yok kanıtlayamazsa iftira atan oçdur. Hadi 6-7 kişiyi de dağıtım parasını alıp kaçtıysam onu da kanıtlayın bekliyorum. Lafla değil kanıtla gelin boş konuşmayın.Bırakın lan şu dezgahları artık paranın köpeği sahteler siziii
Tamam ağlama dolandırıcıAmkkk evladı kanıt at boş konuşma. 2 sene önce @kadircan4747 roll parası muhabbeti oldu. Çekim olmadan kaybedildiğinin tüm resimleri onda. Burada defalarca yardımcı oldum sonrasında da 1 lira alışverişim yok varsa kendi yazsın. Diğer forumda elfn11 100 lirası osmanb60 60 lirası muhabbeti oldu. Osmanın 60 lirası kaç ay önce atıldı. Oğuz da istemiyorum dedi o para dağıtıldı. Bu olay dışında dağıtım parası vs yazmışsın. Bunları kanıtlamazsan tarihin hem büyük oçsun. 6-7 kişi kimse buraya atmazsan oççççsun
Lan gerizekalı haberin yok bir skimden konuşma diyorum. Beyinsiz bir olaya hakim değilsen lafla sözle konuşma. Atsın kanıt sonra konuş@dembele3538
İkinizde sahtekarlık yaptiniz ikinizde milleti dolandirdiniz zamanında uzatmayın biriniz diğerinden temiz değil amke kapatın konuyu
Samet sus istersenLan gerizekalı haberin yok bir skimden konuşma diyorum. Beyinsiz bir olaya hakim değilsen lafla sözle konuşma. Atsın kanıt sonra konuş
?? bu kadar acizsiniz mk. Söylediklerini kanıtlamayan orrrrospu çocuğudur hafi bakalım.Tamam ağlama dolandırıcı
Ağlama?? bu kadar acizsiniz mk. Söylediklerini kanıtlamayan orrrrospu çocuğudur hafi bakalım.
Ne susucam? Söylediğimin aksi varsa aydınları buraya kimin ben alacağı varsa buyursun gelsin. Biri dolandırıcı desin herkes öyle bilsin.Samet sus istersen
Benim paramı kumara verdigini uste ailemden biri zehirlendi varsa 250 daha yollarmisin diyen ve ortadan 2 ay kaybolan sen degilmisinSamet sus istersen
Benim 550 TL alacagim varNe susucam? Söylediğimin aksi varsa aydınları buraya kimin ben alacağı varsa buyursun gelsin. Biri dolandırıcı desin herkes öyle bilsin.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!