Kanıt at gevşek ben ağlıycam ben. 6-7 kişi demişsin. Kimse at bakalım buraya. Kimin dağıtım parasını almışım at buraya boş konuşma hadi bekliyorumAğlama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanıt at gevşek ben ağlıycam ben. 6-7 kişi demişsin. Kimse at bakalım buraya. Kimin dağıtım parasını almışım at buraya boş konuşma hadi bekliyorumAğlama
Lan yarramnnn kirmaa kolu adam iki forumdan da senin kullanıcı adını ifşa etti aynı kişisin işte b.bizdende ki kişiyle neyin kafasını yasiyon inkâr ediyon hâlâ amke yarrakk ???*** malı bir boktan haberin yok. Yazdım oraya kanıtlayan varsa gelsin ne kadar alacağı varsa vermeyen oçdur. Yok kanıtlayamazsa iftira atan oçdur. Hadi 6-7 kişiyi de dağıtım parasını alıp kaçtıysam onu da kanıtlayın bekliyorum. Lafla değil kanıtla gelin boş konuşmayın.
Hatta o zamanlar kontör bozan James paparasi bende kiralik istersen parasini sana atayim dedi kabul etmedimBenim 550 TL alacagim var
10-15 tane multiyle takılan adam dün bana ahlak dersi veriyordu bu zamana kadar birinden para alıp vermediğim olmadı bu forumdan sadece bir kişiye borcum var onu da yakın zamanda verecem şimdi işine bak legolas yada zlatanibra mi desemKanıt at gevşek ben ağlıycam ben. 6-7 kişi demişsin. Kimse at bakalım buraya. Kimin dağıtım parasını almışım at buraya boş konuşma hadi bekliyorum
Benim. Onu söyledim. Roll için verdiğin 120 lira 500 oldu çekim veremeden para *** oldu hepsinin görseli sende çok iyi biliyorsun. O zaman da biliyordun. Bu forumda sen istemeden de attığımı, 2 kez istedin yinne attığımı da iyi biliyorsun. Borç olarak attıklarımı geri verdin sonrasında da seninle muhabbetimiz bitti. Bunun aksine bir şey varsa söyle sen deBenim paramı kumara verdigini uste ailemden biri zehirlendi varsa 250 daha yollarmisin diyen ve ortadan 2 ay kaybolan sen degilmisin
@Tony MontanaGel bakalım namuslu(!) @Klostrofobi
Bence sende sus10-15 tane multiyle takılan adam dün bana ahlak dersi veriyordu bu zamana kadar birinden para alıp vermediğim olmadı bu forumdan sadece bir kişiye borcum var onu da yakın zamanda verecem şimdi işine bak legolas yada zlatanibra mi desem
TamamBence sende sus
Kullanıcıları sikyim at hadi söylediklerini kanıtlamayan kahpe evladıdır ben burdayım. Kanıtla söylediklerini10-15 tane multiyle takılan adam dün bana ahlak dersi veriyordu bu zamana kadar birinden para alıp vermediğim olmadı bu forumdan sadece bir kişiye borcum var onu da yakın zamanda verecem şimdi işine bak legolas yada zlatanibra mi desem
Babam neyin pesindesin hem suclusun bide ustemi cikion bı susBenim. Onu söyledim. Roll için verdiğin 120 lira 500 oldu çekim veremeden para *** oldu hepsinin görseli sende çok iyi biliyorsun. O zaman da biliyordun. Bu forumda sen istemeden de attığımı, 2 kez istedin yinne attığımı da iyi biliyorsun. Borç olarak attıklarımı geri verdin sonrasında da seninle muhabbetimiz bitti. Bunun aksine bir şey varsa söyle sen de
Senin Samet oldugunu geldigin ilk gun anladim ama sustum ayip olmasin dedim ama hala kendini savunuyorsun ayıptır yapmaBenim. Onu söyledim. Roll için verdiğin 120 lira 500 oldu çekim veremeden para *** oldu hepsinin görseli sende çok iyi biliyorsun. O zaman da biliyordun. Bu forumda sen istemeden de attığımı, 2 kez istedin yinne attığımı da iyi biliyorsun. Borç olarak attıklarımı geri verdin sonrasında da seninle muhabbetimiz bitti. Bunun aksine bir şey varsa söyle sen de
Daha bir iki tane var
Ya neden üste çıkayım? Ben diyorum ki seninle olayım 2 sene önce. Belki 1 bilmiyorum. O olayı sen biliyorsun yalansa yalan de. Kaybettim hepsinin görseli sende gir diğer forumdaki hesabınadır bak. Diğer 2 kişiyle 6-7 ay önce olan durumu anlattım. Birinin parasını attım diğeri istemiyormuş dağıtımını yaptım. Oçç gelmiş burda dağıtım parası aldı kaçtı 6-7 kişi dolandırdı diyor. Kimse gelsin karşıma kanıtıyla diyorum.Babam neyin pesindesin hem suclusun bide ustemi cikion bı sus
Anladın da ondan mı şans parası attığımda Allah razı olsun dedin peşine 2 kez de borç istedin atınca hatırlatmadın bunları dayıcım. Keşke o zaman söyleseydinSenin Samet oldugunu geldigin ilk gun anladim ama sustum ayip olmasin dedim ama hala kendini savunuyorsun ayıptır yapma
Samet parayi kaybetmen sorun değil ailemden biri zehirlendi diyip üste 250 TL istemen normalmiydi hadi kaybettin neden 2 ay başka nikle gezdim hepsini biliyorumYa neden üste çıkayım? Ben diyorum ki seninle olayım 2 sene önce. Belki 1 bilmiyorum. O olayı sen biliyorsun yalansa yalan de. Kaybettim hepsinin görseli sende gir diğer forumdaki hesabınadır bak. Diğer 2 kişiyle 6-7 ay önce olan durumu anlattım. Birinin parasını attım diğeri istemiyormuş dağıtımını yaptım. Oçç gelmiş burda dağıtım parası aldı kaçtı 6-7 kişi dolandırdı diyor. Kimse gelsin karşıma kanıtıyla diyorum.
Benmi???Anladın da ondan mı şans parası attığımda Allah razı olsun dedin peşine 2 kez de borç istedin atınca hatırlatmadın bunları dayıcım. Keşke o zaman söyleseydin
Haklisin babam haklisin inan senle uğraşamam çünkü nato kafa nato mermer kendine iyi bak?Anladın da ondan mı şans parası attığımda Allah razı olsun dedin peşine 2 kez de borç istedin atınca hatırlatmadın bunları dayıcım. Keşke o zaman söyleseydin
Ulan embesil ? sana ben o değilim demiyorum mal mısın sen. Diyorum ki ben osmanb60 60 lira ve elfn 100 lira olayı var diyorum. Osmanın parasını geç attım. Elfn11 parasını almadı istemiyorum dedi dağıtımını yaptım. Baban diyor ki dağıtım parasını alıp kaçtı 6-7 kişiyi dolandırdı. Ona kanıt at diyorum sendeki beyni de skim. Okuduğunu anlayamıyorsun daha
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!