Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
JSKSJSJKKSKSSKS KAOS SEVİYORUM BEN BOL ŞANS SANAUlan embesil ? sana ben o değilim demiyorum mal mısın sen. Diyorum ki ben osmanb60 60 lira ve elfn 100 lira olayı var diyorum. Osmanın parasını geç attım. Elfn11 parasını almadı istemiyorum dedi dağıtımını yaptım. Baban diyor ki dağıtım parasını alıp kaçtı 6-7 kişiyi dolandırdı. Ona kanıt at diyorum sendeki beyni de skim. Okuduğunu anlayamıyorsun daha
Sen tabi. Bu nickte başkası yok diye biliyorum forumda.Benmi???
Allah seni islah etsin????Sen tabi. Bu nickte başkası yok diye biliyorum forumda.
Sen harbi malsın mk okuduğunu anlamaktan acizsin harbiden. Osmanb60 ve Elfn11 dışında (osmanın 60 lirası atıldı, Oğuz parasını almadı dağıtımı yapıldı.) söylediğin 6-7 kişiyi atmazsan, dağıtım parası alıp kaçmışım ya onu da kanıtlamazsan en büyük oçsun. He sana dokunmuyor bu laf hala kanıt da yok.
Sana uzatma dedim dimi
Dayi ifşaladi seniAllah seni islah etsin????
Senin demenle olsaydı ohooo neyse bak işine 50-60 tane Multi aç dolandırıcı seniSen harbi malsın mk okuduğunu anlamaktan acizsin harbiden. Osmanb60 ve Elfn11 dışında (osmanın 60 lirası atıldı, Oğuz parasını almadı dağıtımı yapıldı.) söylediğin 6-7 kişiyi atmazsan, dağıtım parası alıp kaçmışım ya onu da kanıtlamazsan en büyük oçsun. He sana dokunmuyor bu laf hala kanıt da yok.
Tamam susuyorumSana uzatma dedim dimi
UzatmaTamam susuyorum
Hala kanıtın yok çünkü boş konuşuyorsun. Senin lafına inanıp bizi öyle bilen bilsin. Herşey açık açık yazıyor. Aksini iddia eden buyursun kanıtlasın.Senin demenle olsaydı ohooo neyse bak işine 50-60 tane Multi aç dolandırıcı seni
TamamHala kanıtın yok çünkü boş konuşuyorsun. Senin lafına inanıp bizi öyle bilen bilsin. Herşey açık açık yazıyor. Aksini iddia eden buyursun kanıtlasın.
Yüzde bir milyon haklisin sana iftira atio bu terbiyesiz onun adına ben senden özür dilerimHala kanıtın yok çünkü boş konuşuyorsun. Senin lafına inanıp bizi öyle bilen bilsin. Herşey açık açık yazıyor. Aksini iddia eden buyursun kanıtlasın.
Sponsor roll parası @kadircan4747 nin parasıdır. Paranın çekilmediğinin hesabın sıfırlandığının görselleri de onda. Elfn11 parasını almadı dağıtıldı. Osmanb60 parası 60 liradır. Diğer forumda 100 falan yazmış onu da kanıtlarsa fazlasını atarım ? bunun dışında tek bir olay ya da birinin 1 lirası varsa buyursun
Neyin pesindesin sana haklisin özür dilerim diyorum ne uzatiyorsunSponsor roll parası @kadircan4747 nin parasıdır. Paranın çekilmediğinin hesabın sıfırlandığının görselleri de onda. Elfn11 parasını almadı dağıtıldı. Osmanb60 parası 60 liradır. Diğer forumda 100 falan yazmış onu da kanıtlarsa fazlasını atarım ? bunun dışında tek bir olay ya da birinin 1 lirası varsa buyursun
Seni fena dikecem yaz bunu bı yere sahtekar@Veyselimyo gül knk komikler dimi ???????
Seninle işim yok. Şans parası sen demeden attım dedim 2 kez borç istedin attım dedim ben miiii diye dalga geçtin görselleri attım hala devam ediyorsun. Benim ben olduğumu tabi biliyordun. O zaman söylemedin çünkü işin görüldü. Sana saygısızlık etmem bilirsin. O yüzden sen de uzatma.Yüzde bir milyon haklisin sana iftira atio bu terbiyesiz onun adına ben senden özür dilerim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!