Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Kuponu Tipster Muhsin İş Başında

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Simdi bi cikcam forumdan ilk 10 kisiden 2 kisiye odul diye gelcekler diye cikamiyomda ya?

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lennn sen dun maas almadin mi zirto simdu aklima geldu
Dayi hep maas alsam nolcak 2825 lira aliym 2 cocuk var biri 1.5 yasinda bez derdi cart derdi curt derdi kira 750 elektrk 150su 120 dogalgaz 60 ben hep maas alsam nolur benim param maasi aldigim ilk gun borclari dagitana kadar var??

Gambler67

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dayi hep maas alsam nolcak 2825 lira aliym 2 cocuk var biri 1.5 yasinda bez derdi cart derdi curt derdi kira 750 elektrk 150su 120 dogalgaz 60 ben hep maas alsam nolur benim param maasi aldigim ilk gun borclari dagitana kadar var??
Aha bak bende de aynı dert var maaşı alıyorum bu asgari ücretin *** ben ya lan abi 2 gün sürmüyor borçları veriyorum bi bakıyorum cepte para yok

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aha bak bende de aynı dert var maaşı alıyorum bu asgari ücretin *** ben ya lan abi 2 gün sürmüyor borçları veriyorum bi bakıyorum cepte para yok
Kardesim cok zor markete sabah gidiym fiyat farkli aksam gidiym farkli kurus kurus giydiriyolar ama giydiriyolar yani

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap