Başka hangi anlamı varO anlamda demedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Başka hangi anlamı varO anlamda demedim
Bi dusunBaşka hangi anlamı var
Cikma bence???Simdi bi cikcam forumdan ilk 10 kisiden 2 kisiye odul diye gelcekler diye cikamiyomda ya?
Lennn sen dun maas almadin mi zirto simdu aklima gelduSimdi bi cikcam forumdan ilk 10 kisiden 2 kisiye odul diye gelcekler diye cikamiyomda ya?
Dayi hep maas alsam nolcak 2825 lira aliym 2 cocuk var biri 1.5 yasinda bez derdi cart derdi curt derdi kira 750 elektrk 150su 120 dogalgaz 60 ben hep maas alsam nolur benim param maasi aldigim ilk gun borclari dagitana kadar var??Lennn sen dun maas almadin mi zirto simdu aklima geldu
Aha bak bende de aynı dert var maaşı alıyorum bu asgari ücretin *** ben ya lan abi 2 gün sürmüyor borçları veriyorum bi bakıyorum cepte para yokDayi hep maas alsam nolcak 2825 lira aliym 2 cocuk var biri 1.5 yasinda bez derdi cart derdi curt derdi kira 750 elektrk 150su 120 dogalgaz 60 ben hep maas alsam nolur benim param maasi aldigim ilk gun borclari dagitana kadar var??
Kardesim cok zor markete sabah gidiym fiyat farkli aksam gidiym farkli kurus kurus giydiriyolar ama giydiriyolar yaniAha bak bende de aynı dert var maaşı alıyorum bu asgari ücretin *** ben ya lan abi 2 gün sürmüyor borçları veriyorum bi bakıyorum cepte para yok
Valla markete girmeye korkar olduk bu nebiçim iştir yaKardesim cok zor markete sabah gidiym fiyat farkli aksam gidiym farkli kurus kurus giydiriyolar ama giydiriyolar yani
Aklima gelmiyor Boşver onuda turbo düşünsünBi dusun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!