Bilmem bakarizDayııı durum varsa bana şu sigara borcunu vermek istersen buralardayim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilmem bakarizDayııı durum varsa bana şu sigara borcunu vermek istersen buralardayim ?
Hem öyle hem değil dayı ?Ha sende dion ki ya herro ya merro
Dun aldin ya 20Dayııı durum varsa bana şu sigara borcunu vermek istersen buralardayim ?
Valla durum kötü dayı benim de sana borcum çıkmıştı en son bide ?Bilmem bakariz
Almiim sagokHem öyle hem değil dayı ?
Ben bisey almadım ki dayı isim benzerliği olmasınDun aldin ya 20
La dun aldin ya 20Valla durum kötü dayı benim de sana borcum çıkmıştı en son bide ?
Valla ben kazandigim zaman zaten bana yardımcı olanlara cukka atmaya çalışıyorum. Bi ara 200 falan kazanmıştı m wusyerlek e papara at sana ödül atayım dediğimide biliyorum. Ihtiyacim yok illa atacagim diyorsan şunlara at dedi bende senden başkasına atmam dedimHa bana o ona demek benimde basima gelse ayni yapacan
Len kac gambker var burada a. Q????Ben bisey almadım ki dayı isim benzerliği olmasın
Len kac gambker var burada a. Q????
Hangi gambler gelse bise almadim dio cetemisinjz lennnn??Ben bisey almadım ki dayı isim benzerliği olmasın
Dayı söz vermesen sormam zaten ayıp ediyon alsam almadım der miyim ?Hangi gambler gelse bise almadim dio cetemisinjz lennnn??
dayı sözünü yemez bekle diyosa bekleDayı söz vermesen sormam zaten ayıp ediyon alsam almadım der miyim ?
Gambler çok başkasına kaymasın ?dayı sözünü yemez bekle diyosa bekle
bilemiycem başka gambler varsaGambler çok başkasına kaymasın ?
Biliom dun 20 yi kim aldiValla var ben 67 olanım ? geçen bi söz vermiştin ama
Kim yaptı dağıtımı bulayım onu kim aldı ?Biliom dun 20 yi kim aldi
La valka dun biri aldi 20 tldayı sözünü yemez bekle diyosa bekle
Ne bilim a. QKim yaptı dağıtımı bulayım onu kim aldı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!