Hatta sen yolla borcim olsum sana dedim tmm dediKim yaptı dağıtımı bulayım onu kim aldı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hatta sen yolla borcim olsum sana dedim tmm dediKim yaptı dağıtımı bulayım onu kim aldı ?
yapcak bişey yokLa valka dun biri aldi 20 tl
Yanii hatta bana cikto ona devrettim gelmeyince @AMCA at dedim ona atti sonra gambker geldi bi 20 daga attiyapcak bişey yok
Dayı önemli değil varsa diye sordum ben bisey almadım ama yaniHatta sen yolla borcim olsum sana dedim tmm dedi
dayı valla senin cukkadan bi biz nasiplenemedikYanii hatta bana cikto ona devrettim gelmeyince @AMCA at dedim ona atti sonra gambker geldi bi 20 daga atti
La su an yok beklicenDayı önemli değil varsa diye sordum ben bisey almadım ama yani
Sen cok ustelion ???ters gidio hep??dayı valla senin cukkadan bi biz nasiplenemedik
Gunduz 30 dk once yazsaydin almistin sonra ben baskasindan borc aldim?dayı valla senin cukkadan bi biz nasiplenemedik
La su an yok beklicen
Estt nie kizayumTamam reis bisey demedim ya ne kızıyosun
ne üstelemesi dayı ne zaman sorsam yok diyonSen cok ustelion ???ters gidio hep??
Bi gambker beni zikio ama kim???Tamam reis bisey demedim ya ne kızıyosun
Valla ben dürüst olmasam. Görmedim diyip işin içinden cikmayida bilirdim de bana yakışmaz. Ona mahçup hissettigimden. O konu açılan a kadar onunla tek kelime konusamadim bile@WustelerK olayinda cok yanlis yaptin
Metoo seni hic kirmadim bilion dimiValla ben dürüst olmasam. Görmedim diyip işin içinden cikmayida bilirdim de bana yakışmaz. Ona mahçup hissettigimden. O konu açılan a kadar onunla tek kelime konusamadim bile
Defalarca rica ettim ama cvp vermedinValla ben dürüst olmasam. Görmedim diyip işin içinden cikmayida bilirdim de bana yakışmaz. Ona mahçup hissettigimden. O konu açılan a kadar onunla tek kelime konusamadim bile
Farkinda degilsun ama eski metin degilsin sende farklilik varValla ben dürüst olmasam. Görmedim diyip işin içinden cikmayida bilirdim de bana yakışmaz. Ona mahçup hissettigimden. O konu açılan a kadar onunla tek kelime konusamadim bile
Gecende soledim sana turbolasion dedim guldun metinValla ben dürüst olmasam. Görmedim diyip işin içinden cikmayida bilirdim de bana yakışmaz. Ona mahçup hissettigimden. O konu açılan a kadar onunla tek kelime konusamadim bile
Rica ettigini inan Hiç hatırlamıyorum. Benim işe gideceğim gün 20-30 tl em varsa. Sabaha kadar bos bos oturacagimi bildigimden.emin ol o parayı kardeşime bile vermeyebilirdimDefalarca rica ettim ama cvp vermedin
Turbolasmak hep cukka almak. Bende vermek te var amaGecende soledim sana turbolasion dedim guldun metin
O anlamda demedimTurbolasmak hep cukka almak. Bende vermek te var ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!