Uğrasmam öle işlerle cünkü adamlar parayı senin yatırdığını bilioBul alayım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uğrasmam öle işlerle cünkü adamlar parayı senin yatırdığını bilioBul alayım.
Uğrasmam öle işlerle cünkü adamlar parayı senin yatırdığını bilio
atm kimin ne para yatırdığını bilio sakın öle bişe yapmayınUğrasmam öle işlerle cünkü adamlar parayı senin yatırdığını bilio
Atm git 180 tl yatır o 180 geri cek senin verdiğin parayı verecek gene başka para vermezNasıl yani?
Sen atm kasasını gördün mü hiçNasıl yani?
dayı bağcılarda doğdum büyüdüm son 6 yıldır ugramam amaçocuklar orda para yatırma bölümünden akbank atmsinddn cımbızla para çekiyolar , yatırmaya korkarmı millet para olsun yeter?A
atm kimin ne para yatırdığını bilio sakın öle bişe yapmayın
Cekemez o sıkışan paradır mümkün YÖK çekemezdayı bağcılarda doğdum büyüdüm son 6 yıldır ugramam amaçocuklar orda para yatırma bölümünden akbank atmsinddn cımbızla para çekiyolar , yatırmaya korkarmı millet para olsun yeter?
Atm git 180 tl yatır o 180 geri cek senin verdiğin parayı verecek gene başka para vermez
Bi tane yıkık bi adam bulacan kendi hesabına para yatırıp borsadan bitcoin alacak senin hesabına atacak iş bitti kimse izini süremez paranın ??dayı bağcılarda doğdum büyüdüm son 6 yıldır ugramam amaçocuklar orda para yatırma bölümünden akbank atmsinddn cımbızla para çekiyolar , yatırmaya korkarmı millet para olsun yeter?
Şansına sıkışan paradır zaten atm para sılıştımı işlem yapmazCekemez o sıkışan paradır mümkün YÖK çekemez
haberlere çıkmışlardı bulursan atardım????Cekemez o sıkışan paradır mümkün YÖK çekemez
dayı 1 ay boyunca atm nin anasını sikmişler kaç defa para sıkışcak?Şansına sıkışan paradır zaten atm para sılıştımı işlem yapmaz
kabul eden sahte para nerde??Bi tane yıkık bi adam bulacan kendi hesabına para yatırıp borsadan bitcoin alacak senin hesabına atacak iş bitti kimse izini süremez paranın ??
O atm sıkışan paradır onu alır ama onun haricinde atm ekran ile kasa arasında en az 50cm boşluk varhaberlere çıkmışlardı bulursan atardım????
valla her atm aynı değil ve heryerdeki atmler aynı değil o olaydan sonra atmyi söküp götürmüşler ?O atm sıkışan paradır onu alır ama onun haricinde atm ekran ile kasa arasında en az 50cm boşluk var
Sen atm kasasını gördün mü hiç
Babuş atm ekran ile kasa arasında en aziz 50 cm var nasıl cımbızla çekiodayı 1 ay boyunca atm nin anasını sikmişler kaç defa para sıkışcak?
Bosver bulmayak daha iyi organize 21 sene cezası var, ??kabul eden sahte para nerde??
Ha söker o olur??valla her atm aynı değil ve heryerdeki atmler aynı değil o olaydan sonra atmyi söküp götürmüşler ?
Tüm atm lerde düzenek aynıvalla her atm aynı değil ve heryerdeki atmler aynı değil o olaydan sonra atmyi söküp götürmüşler ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!