O atm sıkışan paradır onu alır ama onun haricinde atm ekran ile kasa arasında en az 50cm boşluk var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O atm sıkışan paradır onu alır ama onun haricinde atm ekran ile kasa arasında en az 50cm boşluk var
Ben y.kredi bölgenin kasasına girdim abimle aklım durdu *** cezaevi gibi gözokuma var avradını ***** yerin 7 kat dibinde??valla her atm aynı değil ve heryerdeki atmler aynı değil o olaydan sonra atmyi söküp götürmüşler ?
farklı dayı yanlışın var , bunu meslek haline getirmiş insanlar varTüm atm lerde düzenek aynı
Şu an sistem çok farklı ha atm çip koyanlar var sen işlem yapıom gidion sonra bi bakıon para gitmiş??farklı dayı yanlışın var , bunu meslek haline getirmiş insanlar var
aynen o farklı dalga ???Şu an sistem çok farklı ha atm çip koyanlar var sen işlem yapıom gidion sonra bi bakıon para gitmiş??
Abim sube müdürüyken calışanı eve şube kurmuş *** bankadan dekont calıp evde işlem yapıyomuş milletin parasını alıomuş her şey resmî şade imza sahte karı 500 vurmuş sonra yakayı ele vermil???aynen o farklı dalga ???
sonu yok haram para biyerde patlıycaktı zaten?Abim sube müdürüyken calışanı eve şube kurmuş *** bankadan dekont calıp evde işlem yapıyomuş milletin parasını alıomuş her şey resmî şade imza sahte karı 500 vurmuş sonra yakayı ele vermil???
Salagın biride 25 bin tl çöpe atmiş güvenlik farketmiş salak boş kağıt die attım demiş??sonu yok haram para biyerde patlıycaktı zaten?
haahahhahah???Salagın biride 25 bin tl çöpe atmiş güvenlik farketmiş salak boş kağıt die attım demiş??
Ne bilimhaahahhahah???
dayı bu arada bu @Cevik42 niye cevap vermiyo?
kendini mi hazırlıyo gaza gelip patlamasa bariNe bilim
@Cevik42 cözemiom bi türlükendini mi hazırlıyo gaza gelip patlamasa bari
Özünde iyi biri ama sanırım ciddi kumar bağımlılığı var veya büyük borcu var@Cevik42 cözemiom bi türlü
ilk 1 saat bekle dedi kanka , sonra 10 gün öncee iyi haber bekle dedi gitti gidiş o gidiş???@Cevik42 cözemiom bi türlü
Yamuk yapmaz emin olilk 1 saat bekle dedi kanka , sonra 10 gün öncee iyi haber bekle dedi gitti gidiş o gidiş
borcu var aynı anda herkes gibi bagımlı dayı biliyon?Özünde iyi biri ama sanırım ciddi kumar bağımlılığı var veya büyük borcu var
biliyom?Yamuk yapmaz emin ol
Su forumda 2 kişi var biri o biri @Samurai1 ciddi para alışverişi yaptığım hiç yanlış görmedimbiliyom?
bencede bende yanlışlarını görmedimSu forumda 2 kişi var biri o biri @Samurai1 ciddi para alışverişi yaptığım hiç yanlış görmedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!