kalıp denedinmi malın nasıl çıkıyo ona bakLen dürzü 33 yılımı verdim ne boyası makinada gram yağ kaçagı yok gram mil boşluk yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kalıp denedinmi malın nasıl çıkıyo ona bakLen dürzü 33 yılımı verdim ne boyası makinada gram yağ kaçagı yok gram mil boşluk yok
Valflerde kaçak degil yağ izi YÖKLen dürzü 33 yılımı verdim ne boyası makinada gram yağ kaçagı yok gram mil boşluk yok
O kadar da değil ?100 lirayı 30 liraya satarlardi mk sakirpasa da bankamatikten bile geçiyordu gerçeklerin arasına sıkıştırdiginda
Üstündeydi calışır vaziyette gördüm 62 mengene Acar’ı var uzun Acar ***kalıp denedinmi malın nasıl çıkıyo ona bak
sana uygunsa al dayı o zaman ama fiyatı uygun tutmamış tutsa 750 gram tak diye satılırValflerde kaçak degil yağ izi YÖK
ne basıyon dayı senÜstündeydi calışır vaziyette gördüm 62 mengene Acar’ı var uzun Acar ***
Valla öyle lisede alırdı bizim arkadaşlar gözümün önünde okuttular atmyeO kadar da değil ?
Her türlü pompane basıyon dayı sen
Az calismadim haitanda fabrikaya bi giryodum ben burdayim diyodu mk?Çin de haitan
Adam tok satıcı sana şöle diim makina biraz zorlasa 1 yıllık die kakalarsana uygunsa al dayı o zaman ama fiyatı uygun tutmamış tutsa 750 gram tak diye satılır
Mobilya ayaklarıne basıyon dayı sen
Zamanında 35 tane vardıAz calismadim haitanda fabrikaya bi giryodum ben burdayim diyodu mk?
Valla öyle lisede alırdı bizim arkadaşlar gözümün önünde okuttular atmye
Rahmetli hepsini sattı ev aldıZamanında 35 tane vardı
dayı 150 ye alabilsen beklet kullanma 200 e bile verirsinMobilya ayakları
EminmisinŞuan ATM'den geçen sahte para yok.
Doğrudur ama eskiden gerçekle iç içe koyduğunda atm okuyordu parayı işlemcisi karışıyormusŞuan ATM'den geçen sahte para yok.
Alamam sadece merak ettim baktımdayı 150 ye alabilsen beklet kullanma 200 e bile verirsin
Eminmisin
Ama canavar dayiZamanında 35 tane vardı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!