pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Tefo parası iyi şükür
Ne kadar iyi olursa olsun elimi sürmem tamam parayı çok severim ama canımdan önemli değil en kötüsü patron olur eleman alır çalıştırırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tefo parası iyi şükür
Eskiden 500 alır 10 a satardı milletSen kırmayı 500 alıp en fazla 4 e satmıyor mu
Ben öleyim zaten ?Ne kadar iyi olursa olsun elimi sürmem tamam parayı çok severim ama canımdan önemli değil en kötüsü patron olur eleman alır çalıştırırım.
hakkıyla yapan revizyoncular fena kazanıyo bi 600 ton demag gelmişti a dan z ye revizyon, yalan olmasın 130 veya 140 a el sıkıştılar , maliyet 30-40 arası 2 ayda. bitti makinaBabacım az makineden anlayan revizyona girio eskiden 1 e alıp 15 satardı şimdi 1 alıp 5 e satınca mutlu oluyorlarş
Daha nolacak pardon yüzde 400 kar **Babacım az makineden anlayan revizyona girio eskiden 1 e alıp 15 satardı şimdi 1 alıp 5 e satınca mutlu oluyorlarş
al satcılar farklı dayıSen kırmayı 500 alıp en fazla 4 e satmıyor mu
Peki öle kacta denk gelir yılda?hakkıyla yapan revizyoncular fena kazanıyo bi 600 ton demag gelmişti a dan z ye revizyon, yalan olmasın 130 veya 140 a el sıkıştılar , maliyet 30-40 arası 2 ayda. bitti makina
Aynıal satcılar farklı dayı
iflas eden bi fabrika bul 100 binlik makinaları 30-40 a baglarsın da fabrikada 100 makina var desen paraya bakDaha nolacak pardon yüzde 400 kar **
Ben öleyim zaten ?
Talep nasıl çok makine ihtiyacı varmi bilmiyom pek sizin sektoruiflas eden bi fabrika bul 100 binlik makinaları 30-40 a baglarsın da fabrikada 100 makina var desen paraya bak
Anlattım sana babamda 35 makina vardıiflas eden bi fabrika bul 100 binlik makinaları 30-40 a baglarsın da fabrikada 100 makina var desen paraya bak
geçenlerde izmir de bi 250 ton jonwai düştü makina yeniliyceklermiş para yok pazarlık bile edemeden kapattım telefonu?Peki öle kacta denk gelir yılda?
35 i mi birden vermedi tam 2 senede peyder pey elden cıkardı 8 daire aldı?Anlattım sana babamda 35 makina vardı
Yaramaz makinegeçenlerde izmir de bi 250 ton jonwai düştü makina yeniliyceklermiş para yok pazarlık bile edemeden kapattım telefonu?
dayı değişiyo 3-5 aydır zaten kendi derdimden ek iş yapamıyom battıkTalep nasıl çok makine ihtiyacı varmi bilmiyom pek sizin sektoru
Varevareverevee35 i mi birden vermedi tam 2 senede peyder pey elden cıkardı 8 daire aldı?
İnanılmaz elektrik yiyo aynı demaggeçenlerde izmir de bi 250 ton jonwai düştü makina yeniliyceklermiş para yok pazarlık bile edemeden kapattım telefonu?
hızlı satılıyo ufaklar rahat gidiyoYaramaz makine
Su sıralar yerli makina cok rağbet görüohızlı satılıyo ufaklar rahat gidiyo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!