Nasip bu işler usta riski göze almayinca da olmuyor bazen işte ne bileyimo dediğin pek nadir olur genelde kayıp oluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasip bu işler usta riski göze almayinca da olmuyor bazen işte ne bileyimo dediğin pek nadir olur genelde kayıp oluyor
çekimi verdi uyudu sende yat uyu burdan sana ekmek çıkmaz ? ?noldu şimdi
İnşallah uyumuştur slot da spin çeviriyor gibime geldi ?çekimi verdi uyudu sende yat uyu burdan sana ekmek çıkmaz ? ?
çevirirse kendi kaybeder büyük sözü dinlemediği içinİnşallah uyumuştur slot da spin çeviriyor gibime geldi ?
yok bittik listeyi al 3.4 kişi belli geliyorumİnşallah uyumuştur slot da spin çeviriyor gibime geldi ?
Burdayiz ustaiptal ettim kaybettim 700 qticam 2 maça kim burdayım kişi başı 70 orospu cocu betasus
Tamamdıryok bittik listeyi al 3.4 kişi belli geliyorum
sana diyoruz sözümüzü dinlemiyorsun kiiptal ettim kaybettim 700 qticam 2 maça kim burdayım kişi başı 70 orospu cocu betasus
ula bari bi 100 çekipte bizim ödülü atsaydınyok bittik listeyi al 3.4 kişi belli geliyorum
Ben dedim sana uyutmaz o para bi de zaten geç yolluyor bilereksana diyoruz sözümüzü dinlemiyorsun ki
bizde ondan adama oynama diyoruz sizde ısrar etmiyorsunuz oynama diyeBen dedim sana uyutmaz o para bi de zaten geç yolluyor bilerek
Meto özelden bile yazdım bekle yapma diyebizde ondan adama oynama diyoruz sizde ısrar etmiyorsunuz oynama diye
herzamanki yaptığı şeyi yapıyor ayıp ediyor ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!