Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #TÖMBELEKCİ 1x50 TL

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
neyse ben dahada birşey demiyorum. bile bile sitenin oyununa geliyorsunuz. hadi onuda geçtim insan yaptıgı rolün ödülünü atar sonra naparsa yine yapar.
la abi at iban 50 ni atayım harbi üzülüyorum şu dediklerine orospu çocukları 1 saat ödeme yapmadı acicsm biradan roll ama sen at iban sana aticam git oyna

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bieseyleri kurtarmaya çalışıyorum alt oynamadığım halde 425 bi alt gitti 300 de şu an oynanan charlot 38.5 alt girdim sen 50 derdindesin at atıyım *** ödeme geldi mi atmadım

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bieseyleri kurtarmaya çalışıyorum alt oynamadığım halde 425 bi alt gitti 300 de şu an oynanan charlot 38.5 alt girdim sen 50 derdindesin at atıyım *** ödeme geldi mi atmadım
kardeş sana o kadar dedik oynama oynama maç kalmamış aynı şeyi bizde yaşıyoruz sitenin oyununa gelme dinlemiyorsunki biraz sabretsen çekim gelecekti

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ıban at demedin mi az önce attım bende :) lazım dedim yoksa 50 tl beni ne eksiltir ne yüceltir

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kardeş ben rol açıp sana ödülünü atmasam sen bana ne dersin. gerekirse 1 saat beklersin çekim gelir atarsın sonra istediğin gibi takılabilirdin. senin kaybetmenide istemedim. çekim gelsin 500 ü köşeye at kalanla devam et dedim o kadar dinlemiyorsun

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Meto yine isyanda?
sevgili bilocan arkadaşıma çekimi iptal etme bekle site kaybetmeni istiyor dedik ama sakalımız yokki bizi dinlemedi. tüm parayı kaybederse kendisi adına da üzülecegim. üstüne bizim ödül de gitti. ama hep böyle yapıyorsun dedim diye yine suçlu meto oldu. varsın meto suçlu olsun ne diyeyim

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
basket maçına kolay kolay alt girilmezki yahu özelliklede bu nba yaz ligine gösteri maçı gibi birrsey bu maçlar

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap