Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #TÖMBELEKCİ 1x50 TL

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
chihago genclerle 40 dakikada neredeyse 100 atmış daha napsınlar alt oynanırmı 100 sayı atan takıma

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
en iyisini siz biliyorsunuz :) yok öyle oynamadan para kazanılmıyor falan dediniz noldu insan bi arkadaşına oynama gider falan der
Baskalarinin demesiyle olsaydi biz de bu halde olmazdik hocam kendimizi kandirmayalim arkadasin yerinde ben de olsam oynardim biliyorum kendimi. O yüzden olan olduktan sonra elden bir sey gelmez :)

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adamın 1k kaybına üzülürüm hepsini geri kaybederse yazık olur

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Admin @Rooster konu burada site parayı geç ödedi diye çekimi iptal ettin kaybetti. Kaybetmesinde hiçbir sorun yoktur insanlık hali olabilir. Ama gece roll açıp dağıtım yapması yakışık kalmıyor.

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Admin @Rooster konu burada site parayı geç ödedi diye çekimi iptal ettin kaybetti. Kaybetmesinde hiçbir sorun yoktur insanlık hali olabilir. Ama gece roll açıp dağıtım yapması yakışık kalmıyor.
yakışmıyo sana aga kaç gündür düşmüşsün bi 50nin peşine vermek iateiypr küfür ediyor sana hala diretiyosun valla böyle hareketler beklemezdim senden üzüldüm boşver bu konuyu artık

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
yakışmıyo sana aga kaç gündür düşmüşsün bi 50nin peşine vermek iateiypr küfür ediyor sana hala diretiyosun valla böyle hareketler beklemezdim senden üzüldüm boşver bu konuyu artık
Ben paranın pesindemiyim sanıyorsun. Gözümüzün içine baka baka rol yapıyor yakışık kalıyor mu. O zaman hepimiz birbirimizi kaldıralım burada. Bakalım size yapılınca Susup oturacakmisiniz.

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben paranın pesindemiyim sanıyorsun. Gözümüzün içine baka baka rol yapıyor yakışık kalıyor mu. O zaman hepimiz birbirimizi kaldıralım burada. Bakalım size yapılınca Susup oturacakmisiniz.
ben en az 500-600 borç verip geri alamadım bana bunlarla gelme meto abi :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap