Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Tömbelekci | ÖZEL ROLL

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
şaka yapıyorum ben adamın kendi parası napmam isterse onu yapsın aga :D

Tabi istediğini yapmakta özgür para onunm amaaaa önce sözünde dursun rolden kazandığım ödülü önceden verdiği cukka sözünü tutsun. Hadi cukka sözünde de durmasin kendi bilecegi iş. Ama buradaki herkes rolden kazanılan ödülü atmak zorunda.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Beni banlayabilirsin @BMW sana asla ödül atmayacağım
Ban yesen ne olacak 3 gün sonra geri açılır. Bana ödül atma istemiyorum. Para gelir geçer. Herkesin kendine göre sorunları sıkıntı ları var. Hepimiz şuraya girip roll falan yapıp 2 sohbet edip stres atıyoruz. Önemli olan şurada kimseyi kırmadan uzmeden takilmak. Sen bu durumu kendine Yakıştiriyorsan yapacak birşey yok.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Knka yaw bisi dikkatimi cekti iyi anlaştığın arkadaşlarla sonradan hep kavgali oluyon çözemedim gitti bunu
Bende çözemedim :) adam ben uyurken beni etiketleyip beni bul sana büyük cukka atacağım der beni kandirir. Cukka nerde derim suçlu ben olurum. Roll açar kazanır roll parasini isterim suçlu yine ben. Varsın suçlu hep ben olayım.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hem Kimseyle kavga lı değilim ki la ben :) hakli oldugum icin bilo ile tartisiyorum falan ama yinede severim keratayi. Kavga etmem

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap