Ne diyon mk ne dediğimi anlamadın bile la??Tercih meselesi meto ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne diyon mk ne dediğimi anlamadın bile la??Tercih meselesi meto ?
Konuşma para yolla tarrakkkkNe diyon mk ne dediğimi anlamadın bile la??
Doğru yoldasin atmaya devam kardeşim. Parayı bulunca g.tu kalkanlardan değilsinKafami mikim hep 3-4 kisiye atıyorduk son çekilişde toplamda 15 kisiye para attım mke.
Bonkor üyeliğin faydası ne.. hep giren oluyor gelen yok mkeBenim en son 2 ay önce 25 tl??
Geçmiş olsun?100 TL ile Sweet Bonanza ya giriyorum. Şansıma
Güzel kazanç verirse dağıtım yaparız
100 TL'ye 20 oyunda 1 anca güzel kazanç verir bakalım kaç TL verecek100 TL ile Sweet Bonanza ya giriyorum. Şansıma
What ? Alinti yapsaydın reis konuyu çözerdik hemen ...Bak dun seni nasil savunduysam burdada eleştiriyorum yanlış dusuncedesin solomon kardeşimizin şansını ikiye katliyon yanlis bu bence
Gelir gelirde sanırım alış veriş yaptığın kişiler yanlış ?Bonkor üyeliğin faydası ne.. hep giren oluyor gelen yok mke
bol sans100 TL ile Sweet Bonanza ya giriyorum. Şansıma
Eydo parayı buldu galiba kaç haftadır yok. Gelse de para istesemGelir gelirde sanırım alış veriş yaptığın kişiler yanlış ?
Atma canın sağolsun. Ben gidip bi banyo yapayımLen meto sana para atmıcam kudurrtrr ???
Bak @Muric81 gecenhafta 140 tl yolladı karşılıksıze?Gelir gelirde sanırım alış veriş yaptığın kişiler yanlış ?
Dostunu iyi sec?Eydo parayı buldu galiba kaç haftadır yok. Gelse de para istesem
219 verdi100 TL ile Sweet Bonanza ya giriyorum. Şansıma
Walla inat ettim ??Atma canın sağolsun. Ben gidip bi banyo yapayım
Bonkor üyeliğin faydası ne.. hep giren oluyor gelen yok mke
Yine iyi vermiş219 verdi
Heryerden geliyor maşallah. Iyi oynuyorsun219 verdi
Dostumuz var çok şükür ama burada en çok yalayanlar alırDostunu iyi sec?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!