Güzel çarpan verdi 25 24 filan ama sembol kazancı fazla çıkmadı219 verdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel çarpan verdi 25 24 filan ama sembol kazancı fazla çıkmadı219 verdi
O doğru ?Dostumuz var çok şükür ama burada en çok yalayanlar alır
İlk konusmamız da sana attigim mesajı hatırlaDostumuz var çok şükür ama burada en çok yalayanlar alır
Keyfin bilir zorla kimseden birşey alamayızWalla inat ettim ??
Hayırdır balatamı sıyırdın?İlk konusmamız da sana attigim mesajı hatırla
İfşa ac 30 tl borcu var de???Keyfin bilir zorla kimseden birşey alamayız
Ödül falan ne kadar usta kusura bakma çok soruyomda katılcam para bulursam yada promo sayfasında yazıyormu@Berlin 3 lira giriş aksamki 7 lira
Söyle aksamki turnuvada sampiyonÖdül falan ne kadar usta kusura bakma çok soruyomda katılcam para bulursam yada promo sayfasında yazıyormu
Tamamdır kayıt yerinide buldum 7 tl imiş hesapta yok şuan 50 atabilirsem 7 tlsi ile katılır gerisiyle kupon yaparım saolasınSöyle aksamki turnuvada sampiyon
210 felan alıyor miktarlar artdı
finalist 140
yarı final 60
ceyrek final 30 lira
bu sekilde
gündüzkide bu miktarın yarısı
Cok zevkli mantıklıda bazen boş tur geçiyorsunTamamdır kayıt yerinide buldum 7 tl imiş hesapta yok şuan 50 atabilirsem 7 tlsi ile katılır gerisiyle kupon yaparım saolasın
Aynen 7 tl zaten nolcak takılırız en kötüCok zevkli mantıklıda bazen boş tur geçiyorsun
Şimdi kaç TL garantiEkli dosyayı görüntüle 8453
yarı finaldeyim mesela.
30 felanŞimdi kaç TL garanti
Anladım umarım 1.olursun30 felan
Gündüz turnuvası para vermiyor
Şampiyon olmadan gelme forumaEkli dosyayı görüntüle 8453
yarı finaldeyim mesela.
Ne açacam yahu. Sende böyle yapıyorsan. Senin Önceden açtığın ifşalarda havada kalmış olur, senin parani vermeyenler haklı olmuş olur.İfşa ac 30 tl borcu var de???
Yav diğer konuya link at 1 kişi kaldı yerini kapacaklar avelNe açacam yahu. Sende böyle yapıyorsan. Senin Önceden açtığın ifşalarda havada kalmış olur, senin parani vermeyenler haklı olmuş olur.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!