Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Utanma-Arlanma-Edep vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Royal King

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Konu başlıgı olarak söyledigim tüm şeyler bazılarına ugramamış forumlarda bazen güzel promosyonlar oluyor diye takılıyoruz bazen dagıtım yapıyoruz bazen dagıtıma giriyoruz vs. ama bazı erkek o...... ları var adam günde 300 400 tl forumlardan kazanıyor ve işin komigi bu tipler dagıtım da hiç yapmıyor neredeyse bu kadar terliksi gibi kene gibi yaşayıp sürekli milleti sömüren üstüne erkekliginden de zerre ödün vermeyenler var bu forumda az ama diger forumda dolu yazıktır günhtır az omurga ya arabası olan dilencilere dönmüş etraf..
vallaha kankam askerden döndüm döneli işsizim patron işe almadı bende az forumda takılıyorum bazrn katılıyorum bazen katılmıyorum ama kimseninde hakkına girmemeye çalışıyorum.Geçen sene ondan önceki sene hep işim olduğunda dağıttım ettim ama şu aralar nafile ?

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
vallaha kankam askerden döndüm döneli işsizim patron işe almadı bende az forumda takılıyorum bazrn katılıyorum bazen katılmıyorum ama kimseninde hakkına girmemeye çalışıyorum.Geçen sene ondan önceki sene hep işim olduğunda dağıttım ettim ama şu aralar nafile ?
Seni tanıyan tanır rahat ol?

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
100 e 100 cevrimi kolay bonus lazim bilen varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap