Usuttun mü naptin. Bende de öksürük var cigerleri usuttuk sanırımHastaym knk yerimden kalkamıym
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Usuttun mü naptin. Bende de öksürük var cigerleri usuttuk sanırımHastaym knk yerimden kalkamıym
Geçmiş olsun. Uyudum benHastaym knk yerimden kalkamıym
uyuma kanka D:d:Geçmiş olsun. Uyudum ben
Rahat bırak milleti aimaruyuma kanka D:d:
vallaha kankam askerden döndüm döneli işsizim patron işe almadı bende az forumda takılıyorum bazrn katılıyorum bazen katılmıyorum ama kimseninde hakkına girmemeye çalışıyorum.Geçen sene ondan önceki sene hep işim olduğunda dağıttım ettim ama şu aralar nafile ?Konu başlıgı olarak söyledigim tüm şeyler bazılarına ugramamış forumlarda bazen güzel promosyonlar oluyor diye takılıyoruz bazen dagıtım yapıyoruz bazen dagıtıma giriyoruz vs. ama bazı erkek o...... ları var adam günde 300 400 tl forumlardan kazanıyor ve işin komigi bu tipler dagıtım da hiç yapmıyor neredeyse bu kadar terliksi gibi kene gibi yaşayıp sürekli milleti sömüren üstüne erkekliginden de zerre ödün vermeyenler var bu forumda az ama diger forumda dolu yazıktır günhtır az omurga ya arabası olan dilencilere dönmüş etraf..
Seni tanıyan tanır rahat ol?vallaha kankam askerden döndüm döneli işsizim patron işe almadı bende az forumda takılıyorum bazrn katılıyorum bazen katılmıyorum ama kimseninde hakkına girmemeye çalışıyorum.Geçen sene ondan önceki sene hep işim olduğunda dağıttım ettim ama şu aralar nafile ?
cansınız yemin ediyorum seviliyosunuz?Seni tanıyan tanır rahat ol?
Borcunu öde laSeni tanıyan tanır rahat ol?
Utanmaz arlanmaz edebsiz100e 100 lazım ?
Kadircan4747bet100e 100 lazım ?
Annamaz oKadircan4747bet
?Utanmaz arlanmaz edebsiz
Ne yapiiin
varsa banada söyle100 e 100 cevrimi kolay bonus lazim bilen varmi
yuze 50 de olur?varsa banada söyle
Ntvsporbet 1.50 cevrim min. Cekim 300yuze 50 de olur?
Huhubet var yüzde 50 tek maçyuze 50 de olur?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!