Dolandırıcı değil sadece sözünde durmamışDolandırmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dolandırıcı değil sadece sözünde durmamışDolandırmaz
abi sen neredesin ya. ise başladı falan dediler bakiyom selam sabahta yokmiktar yüksekse ben alırım sıkma canını
Üzülerek söylüyorum Bende dahil insan oğlu bu kumar için her bo ku yapar mk bu işin sonu yok kendimize kıyafet almayız yemek soylemeyiz ama bu lanet olası şeyi bi şekilde oynarızVarmı la gada yapmaz diyen?
yokmu bi babayarro ganyan bayi konusu sayfalarca devam etsinabi sen neredesin ya. ise başladı falan dediler bakiyom selam sabahta yok
aynen kardeşim işe başladım çok yoruluyorum çoktandır paslanmışız anlarsınabi sen neredesin ya. ise başladı falan dediler bakiyom selam sabahta yok
O daha kotu ya sözünde durmayan adama bizim köyde şey derler....Dolandırıcı değil sadece sözünde durmamış
Kibarcasi bunu sözünde durmamisDolandırıcı değil sadece sözünde durmamış
Allah kolaylik versin baboaynen kardeşim işe başladım çok yoruluyorum çoktandır paslanmışız anlarsın
eyivallahAllah kolaylik versin babo
cok sevindim babuşaynen kardeşim işe başladım çok yoruluyorum çoktandır paslanmışız anlarsın
Sen ne dyin daykoMillet bise soracam sonra gidecem az islerim var acaba burada benim varligimdan rahatsiz olan varmi arkamdan kufur eden varmis
arkandan konusan önünden yesin abiMillet bise soracam sonra gidecem az islerim var acaba burada benim varligimdan rahatsiz olan varmi arkamdan kufur eden varmis
Ciddi diomSen ne dyin dayko
Sanmam sen olmadan vakit geçmiyorMillet bise soracam sonra gidecem az islerim var acaba burada benim varligimdan rahatsiz olan varmi arkamdan kufur eden varmis
Malesefarkandan konusan önünden yesin abi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!