Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş @VORTEX | 5 KİŞİ 25 TL PAPARA (⌚️23:59)

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

Rooster

Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BU AÇIKLAMAYI YAPMA GEREKSİNİMİ DUYUYORUM.

BİLİYORSUNUZ Kİ YENİ BİR FORUMUZ VE BÜYÜMEMİZ İÇİN ARADA BU ŞEKİLDE ETKİNLİKLERE İHTİYACIMIZ VAR. BU DEMEK OLUYOR Kİ SÜREKLİ BÖYLE OLACAK. TABİ Kİ OLMAYACAK. O YÜZDEN BİRAZ ANLAYIŞ GÖSTERELİM LÜTFEN ❤

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
O iş öyle değil kardeşim bu adamların çoğu maaşlarından eksiye bile giriyor yakınen bildiğim birkaçı için söylerim bunu cuma günü Meclis halk günü dışardan gelen herkese yemekler yedirilir harçlık verilir talep telefonlarıyla gönderilen yapılan yardımlar da cabası bu adamlar için devletin ayırdığı bi bütçe yok yani öyle basit değil dediğin gibi
2 dönem vekillik yapan emekli oluyor buna ne dicen? Dicemde uzayacak mevzu o yüzden susuyorum

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

BİLİYORSUNUZ Kİ YENİ BİR FORUMUZ VE BÜYÜMEMİZ İÇİN ARADA BU ŞEKİLDE ETKİNLİKLERE İHTİYACIMIZ VAR. BU DEMEK OLUYOR Kİ SÜREKLİ BÖYLE OLACAK. TABİ Kİ OLMAYACAK. O YÜZDEN BİRAZ ANLAYIŞ GÖSTERELİM LÜTFEN ❤
Tamam abi

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Diyom ya öyle uzaktan hoş geliyor ama öyle değil talep telefonları var Türkiye’nin her yerinden insanlar arıyor imkanlarla yardımlar ediliyor öyle çok bi vasıfları da yok yani bürokraside ha yüzde yüzü öyle değil tabi ama gene de var dediğim gibi örnekler
kanka bir öğretmen binlerce cocuk yetistiyor aldigi para ya bak bunlat ulke icin napiyor ? Ayrica talep telefonları yardımları kendi yakinariyla alakali durum cok da iyi bilirim sulalemde onumuzde secimde faturaya kiydim tel açtım oy verirken vermeden once toplanip konferans yapcaz diye yok oyle artik kolay oy

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hoş olmayan şeyler var dedgm gibi kimsenin tadını tuzunu bozmadan ban atılsın defolup gidelim
Hoca bu dağıtım olayına takıldı haksız da sayılmaz burda aktif olup forumu ayakta tutan üyeler varken bir üyenin yaptığı ufak miktarli bir dağıtımı 1 saat uzun süreli tutup ordan burdan adam cekmeye çalışılması hoş olmadı ki dağıtımı yapan forum üyesi forum değil

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
haci onlardan birini secen ben aldigim maas ortada seçilen x kisi aldigi maas ortada daha anlatim mi ?/ halk gununde halka yemek vermisler cok buyuk ziyafet cekmisler
Bende gittim bazılarının yanına muhalefet tarafından bi partinin lokantada yemek yedik foto çekildik kalktık o kadarda ilgili değiller. Ha bi yemeği çok gördüğümüz için şu sıralar normaldir bazılarının çok büyük birşeymis gibi görmesi bu durumları

Dümenci Hoca

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hepinizden özür dilerim söylenmeyecek şeyler var dostlar bi an çekilmek istedim forumdan desteğinizi gördüm ama sevindim açıkçası varolun gerçekten kapatıyorum konuyu burdayım devam şenlige dostlar:)

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

sen ne konusuyon soner anlayis falan forum senin bizde kardesiz ne bize ne baskasina tolerans gececek en son insansin saplake

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Kanka haklısın da bu duyuru 20 kişiye 20 tl etkinliklerinde yapılsa daha iyi olur zaten 5 kişiye verilecek bence gerek yoktu twete falan yinede boş koy olan oldu iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap