ıyı geceler ıyı forumlarcunku adelet olduguna ınanmıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ıyı geceler ıyı forumlarcunku adelet olduguna ınanmıyorum
İi dedinDedik sana ?
haci onlardan birini secen ben aldigim maas ortada seçilen x kisi aldigi maas ortada daha anlatim mi ?/ halk gununde halka yemek vermisler cok buyuk ziyafet cekmislerO iş öyle değil kardeşim bu adamların çoğu maaşlarından eksiye bile giriyor yakınen bildiğim birkaçı için söylerim bunu cuma günü Meclis halk günü dışardan gelen herkese yemekler yedirilir harçlık verilir talep telefonlarıyla gönderilen yapılan yardımlar da cabası bu adamlar için devletin ayırdığı bi bütçe yok yani öyle basit değil dediğin gibi
hayıdır haydar abı@Rooster beni sonsuza kadar banlar misin burdan rica etsem ?
daha karpuz kesıcektıkhayıdır haydar abı
Hayırdır reis sikinnti mi var@Rooster beni sonsuza kadar banlar misin burdan rica etsem ?
Gerek yok dostdaha karpuz kesıcektık
Var biraz gerek yok dillendirmeye bişeyleri dostum banlasın beniHayırdır reis sikinnti mi var
Hocam sen gidersen bnde durmam?Gerek yok dost
Dayı söyle bizde bilelim gereken yapılırGerek yok dost
Diyom ya öyle uzaktan hoş geliyor ama öyle değil talep telefonları var Türkiye’nin her yerinden insanlar arıyor imkanlarla yardımlar ediliyor öyle çok bi vasıfları da yok yani bürokraside ha yüzde yüzü öyle değil tabi ama gene de var dediğim gibi örneklerhaci onlardan birini secen ben aldigim maas ortada seçilen x kisi aldigi maas ortada daha anlatim mi ?/ halk gununde halka yemek vermisler cok buyuk ziyafet cekmisler
boyle duzeni sen *** kankakanka senı benım takmamla olucakmı yıllardır bazı seylerı takıyoruz veya dıle getıryoruz dıyelım deyınse bısey varmı
tamam susma hakkını tabı ıste ama degısen bısey yok
Ne oldu reis belliki özelden olmus birşeyler anlat halletmeye çalışalımVar biraz gerek yok dillendirmeye bişeyleri dostum banlasın beni
Söyle Dostum Çözelim Biz BizeyizVar biraz gerek yok dillendirmeye bişeyleri dostum banlasın beni
Hoş olmayan şeyler var dedgm gibi kimsenin tadını tuzunu bozmadan ban atılsın defolup gidelimDayı söyle bizde bilelim gereken yapılır
hayirdir haydar emmi, nereye gidiyon yok oyle ben gidiyorum falanVar biraz gerek yok dillendirmeye bişeyleri dostum banlasın beni
sen gıdersen ben kumarı bırakırımHocam sen gidersen bnde durmam?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!