Ana parayı verseler bariRulet 25 sayı kuralı varmışta ben 26 sayı almışım bunu bahane ederek sildiler
BETPARİBU PİŞMANLIKTIR YATIRIM YAPMAYIN KARA GEÇTİGİNİZ AN BAKİYENİZİ SİLİYOLAR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ana parayı verseler bariRulet 25 sayı kuralı varmışta ben 26 sayı almışım bunu bahane ederek sildiler
Olabilir bir gözü burda onunKesin belki o el atmistir zaten silin diye mk
Ne kdrdi knka bak piclere yaRulet 25 sayı kuralı varmışta ben 26 sayı almışım bunu bahane ederek sildiler
2kNe kdrdi knka bak piclere ya
2 kNe kdrdi knka bak piclere ya
Sildiler mi kanka la
Biliyorum lo benimki de ironiİroni ironi?
Kesinlikle doğru aklıma geldi de deli dersiniz diye demedimBURDA BİDAHA OYNADIGIM BÜROYU PAYLAŞMIYCAM BİLEREK YAPILDI
Dostum uzamasın diye bende bişey yazmadım parti belirtmedim dikkat edersen konu yemek de değil çok görülmesi de değil sen bi örneksin ve senin gibi nicesi oluyor dediğim gibi bürokraside öyle iş çözebilenler bakanlarla kanka olanlar gerisinin telefonlarına dahi bakılmıyor neyseBende gittim bazılarının yanına muhalefet tarafından bi partinin lokantada yemek yedik foto çekildik kalktık o kadarda ilgili değiller. Ha bi yemeği çok gördüğümüz için şu sıralar normaldir bazılarının çok büyük birşeymis gibi görmesi bu durumları
Ben Şimdi Gittim Nornal Üye Gibi Sordum 25 Sayı kuralı varmış Rulette Doğru fakat sen 26 Sayımı kapattın hatırlıyomusunBURDA BİDAHA OYNADIGIM BÜROYU PAYLAŞMIYCAM BİLEREK YAPILDI
curio dayimda bisey yapamazsa kimse bisey yapamaz kanka ' ironidirRulet 25 sayı kuralı varmışta ben 26 sayı almışım bunu bahane ederek sildiler
Kanka sorun varsa ver kul adını curio ile görüşeyim yani irtibatin yoksa ben konusurumBURDA BİDAHA OYNADIGIM BÜROYU PAYLAŞMIYCAM BİLEREK YAPILDI
sitede genel kural ve sartlar bolumu yok, ayrica google da arattirdigimda ruletle ilgili boyle bir kural bulamadim, diger sitelerde herhangi birinde varmi boyle bir kural normalde?Rulet 25 sayı kuralı varmışta ben 26 sayı almışım bunu bahane ederek sildiler
dostum ben direk kalpteki imzaya yazdım ödeme yapmıyorlar diye bana dedigi ilk şey goptan oynamadınmı sen burayı takip ediyorlar tek oraya sponsor bilerek sildirdiler bakiyeyiBen Şimdi Gittim Nornal Üye Gibi Sordum 25 Sayı kuralı varmış Rulette Doğru fakat sen 26 Sayımı kapattın hatırlıyomusun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!