Haa dunku kazancyok dün öğlesonu 4 ten beri bekliyoz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haa dunku kazancyok dün öğlesonu 4 ten beri bekliyoz
para icin hersey yapılır önceden senede 2 tane telefon taksitle alır satardık sırf para ıcın ne essekmisizEKsik kalsın ya birde oraya borc yapamam
Hala eseksinpara icin hersey yapılır önceden senede 2 tane telefon taksitle alır satardık sırf para ıcın ne essekmisiz
Simdide 100 e 50 alionpara icin hersey yapılır önceden senede 2 tane telefon taksitle alır satardık sırf para ıcın ne essekmisiz
Hala eseksin
Yemez@Vortex parayı yedim dede rahatlayak ya
Vayyy Miyav ruletten de anlıyor tqm sana yazarken tb de kiz bir kedim olsun istiyorum koşulsuz bir sevgi olur dedibende çevirdim siiteye güvenenedim rullette yedim parayı
Is yerine gidince Selamet abi var ona söyleyimde banada frebet eklesinbende çevirdim siiteye güvenenedim rullette yedim parayı
kanka ben sizden daha rahatsiz durumdayım farkındaysan dün bile erken yattım oynamamak için mk@Vortex parayı yedim dede rahatlayak ya
Siteyi arayim bakim durkanka ben sizden daha rahatsiz durumdayım farkındaysan dün bile erken yattım oynamamak için mk
betco ilgili diyo kanka maç oynanırken birden kalktı bültendenSiteyi arayim bakim dur
Ben hallederımbetco ilgili diyo kanka maç oynanırken birden kalktı bültenden
vallah bıktık *** ne maçmıs kanka yakanka ben sizden daha rahatsiz durumdayım farkındaysan dün bile erken yattım oynamamak için mk
Adam ya. Ödül unuzu yememek için kendini öyle bir tuttuki halada tutuyor. Sabır taşı olsa catlar dıkanka ben sizden daha rahatsiz durumdayım farkındaysan dün bile erken yattım oynamamak için mk
siz olsaydınız ne yapardınız bu konuda metin bey a haber muhabiri soruyor oynat bakalımAdam ya. Ödül unuzu yememek için kendini öyle bir tuttuki halada tutuyor. Sabır taşı olsa catlar dı
Bende beklerdim. Ekstra bi param varsa dağıtımı yapar. Sonrasinda Istedigim halti yerdimsiz olsaydınız ne yapardınız bu konuda metin bey a haber muhabiri soruyor oynat bakalım
La zenci kanka bu maksibet in şifresi neydi ?siz olsaydınız ne yapardınız bu konuda metin bey a haber muhabiri soruyor oynat bakalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!