Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TamamdırTmm Lanka beni cıkarsam 9 kişiyi alayın
Reis ilk 10 dedik aynı şeyleri yazıyorsun ?hocam @Palaa @palantis38 @Burak16 @Veyselimyo @Saulalvarez ve ben kişi takip etti gerisi sende @Willy Solomon
beni bile yazmamışsın ve de kuralları değiştiriyorsun ne güzelreis maç sonuna kadar sadece saydıgım isimler takip etti ilk 10daki enaz 4 sim yok piyasada
tamamda reis 2.5 sat takip etti burada ki adamlarReis ilk 10 dedik aynı şeyleri yazıyorsun ?
sen son 5 dakıka geldın biraderbeni bile yazmamışsın ve de kuralları değiştiriyorsun ne güzel
Reis takip Şart demedim ne yapabilirim ?tamamda reis 2.5 sat takip etti burada ki adamlar
Yap da çeksin de yatakYapıyorum listeyi
Bekliyorum reis ilk 10 beğeniYapıyorum listeyi
hocam her sayfa 2-3 yorum yadın en başta burada 2.5 saaat emek veren adamlardan birilerine gelsin hocamReis takip Şart demedim ne yapabilirim ?
Konu içerisinde maçlarla ilgili minimum 5 yorum şart.Kendim kontrol edicem.Bol şanslar en azından yorum yazmayanlar girmesin benceReis takip Şart demedim ne yapabilirim ?
Abi sende anlama sorunu mu var adam en baştan yazmış takip şartı yok diyebence asla adil olmayacak bu kişiden 3üne çıkmazsa ben Beşiktaş maçı ile bir takip ettim en basiti reis @Willy Solomon
aynen bunu dedin reis dogru diyor adamKonu içerisinde maçlarla ilgili minimum 5 yorum şart.Kendim kontrol edicem.Bol şanslar en azından yorum yazmayanlar girmesin bence
Bol şans katılım var mıHaydi çekinde yatayım nasıl olsa çıkmicak
bak bakalım mesajlarıma ulan ne insanlar var yasen son 5 dakıka geldın birader
5 mesaj yazmış dostum sen bı sakinleş istersensen son 5 dakıka geldın birader
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!