Ben neden yokum abi uyuya kalmışım kaçırmışım rolleri insanlık hali@Veyselimyo çekim geldi listeyi bekliyoz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben neden yokum abi uyuya kalmışım kaçırmışım rolleri insanlık hali@Veyselimyo çekim geldi listeyi bekliyoz
Deli o deliAdam takip şartı yok dedi sadece ilk 10 beğeni ve 5 mesaj atın yeterli dedi mke ne uzattın @fkartal1992 şahsen ben vakit geçsin diye sonuna kadar takip ettim zaten çekilişte çıkmıyor ismim :d
al birader hepsi senin olsun çokda şeyimdeydi ben seninde hakkını savundum adam 5 yorum şartı dedi 3 saat takip ettin sana çıkması hak edik adam gitmiş heriifi yalıyor sıgırAdam takip şartı yok dedi sadece ilk 10 beğeni ve 5 mesaj atın yeterli dedi mke ne uzattın @fkartal1992 şahsen ben vakit geçsin diye sonuna kadar takip ettim zaten çekilişte çıkmıyor ismim :d
@Willy Solomonfkartal1992
hayro45
burak16
Saulalvarez
Pala
ferit1905
palantis38
Elmatador
Bmw
Günün bani geliyoral birader hepsi senin olsun çokda şeyimdeydi ben seninde hakkını savundum adam 5 yorum şartı dedi 3 saat takip ettin sana çıkması hak edik adam gitmiş heriifi yalıyor sıgır
çıkar birader ben yokum
Ya amiş seni. Seni burda bir yalatırım. Dötüne don bile alamazsın laleal birader hepsi senin olsun çokda şeyimdeydi ben seninde hakkını savundum adam 5 yorum şartı dedi 3 saat takip ettin sana çıkması hak edik adam gitmiş heriifi yalıyor sıgır
no problem kardeimGünün bani geliyor
Dostum aynen kesinlikle bir daha aynı konuda bile buluşmayalim.Haydi bekleme yapma.beni katma birader @Willy Solomon bir dahada aynı başlıkta buluşmayalım mümkünse söyledigini çigneyen adamla işim olmaz
TerbiyesizYa amiş seni. Seni burda bir yalatırım. Dötüne don bile alamazsın lale
Abi şuna cevap vermeyin.Okuduğunu anlayacak kapasitesi yok .Ya amiş seni. Seni burda bir yalatırım. Dötüne don bile alamazsın lale
Sen gerçekten bambaşka birisin hahahahahkes tatavayı sen önce 3 saat takip yapan insnların hakkını koruyacasın 5 mesaj yazıp sonra ilk10 demeyeceksin hadi kadeşim işine
ona omurga deniyor abisiSen gerçekten bambaşka birisin hahahahah
Sen doğuştan gerizekalımısın yoksa sonradan mı böyle oldu ?kes tatavayı sen önce 3 saat takip yapan insnların hakkını koruyacasın 5 mesaj yazıp sonra ilk10 demeyeceksin hadi kadeşim işine
ban yemek için yapıyor gibi geldiSen gerçekten bambaşka birisin hahahahah
Sen beyinsiz birisin reis omurga sende ne ararona omurga deniyor abisi
Aga çek bitsin bu çile @Willy Solomon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!