Büyük ödül günü mutluluktan unuttım ben onu kafa yeni yeni geliyor prizmada 5tl unutmuşum rulette 48 yaptım 48 100 yapamadım ?Adam ntv de bakıye unuyır ** ben 20 krş kalsa slota giriyom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Büyük ödül günü mutluluktan unuttım ben onu kafa yeni yeni geliyor prizmada 5tl unutmuşum rulette 48 yaptım 48 100 yapamadım ?Adam ntv de bakıye unuyır ** ben 20 krş kalsa slota giriyom
saglık olsun aldıgınada şükürAklım hala 500 tl basmıştım 2.803 veriyordu oç 52dk gol attılar 3.5 ust olmadı 2 1 bitti 4 lu kombın ?
Bana yapmadılar ödeme yarın çekim verebilirsiniz falan filan boş laga luga yaptılarÖdeme yapiyolarmi
Vurgun yapmış bonusu iplemeyen adam kokusu buBana yapmadılar ödeme yarın çekim verebilirsiniz falan filan boş laga luga yaptılar
Napiyim kanka yarın dediler savcılığa mı gidiyim mkeVurgun yapmış bonusu iplemeyen adam kokusu bu
Koku geliyorNapiyim kanka yarın dediler savcılığa mı gidiyim mke
Kanka bana attilar haberin olsunBende dün gece 11 de talep verdim hala bekliyor öyle sabah sordum yoğunluk varmış deneme bonusundan dolayı gün içinde aktarılacak dedi de ulan kaç kişi çekebilecek bu bonusu
İyi bari en azından bir umut oldu içimdeKanka bana attilar haberin olsun
Özelden papara atıyorumKanka bana attilar haberin olsun
Özelden papara atıyorum
Kim ne atti gel bura
Bari su mubarek cuma saati yalan atma???Kesene bereket 150 geldi
Carsamba gunu ben ekmek peynir yerken ibinenin biri benim paramla kebep yiyo bide foto atio ?Kesene bereket 150 geldi
Harbi mi. Kim o yiyen utanmaz dayıCarsamba gunu ben ekmek peynir yerken ibinenin biri benim paramla kebep yiyo bide foto atio ?
Kendini bilo?Harbi mi. Kim o yiyen utanmaz dayı
Kimse para isteyelim dayıKendini bilo?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!