olsa dükkan seninpaparasında 2 tl olupta atöayanın kaynanası ölsün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
olsa dükkan seninpaparasında 2 tl olupta atöayanın kaynanası ölsün
17 kuruş vardı eydoluya attm arkadaşlara soralım@BMW yokmu 100 e 50 alcam
Mecburen sabah 9 aksam 10.30 çalışıyorum trendyol kovalıyozBizim hesapta 2 3k para olacak uyku uyumayiz helal sana dodo
bence 100 e işlerine giç girmesen daha saglıklı olmazmı@BMW yokmu 100 e 50 alcam
Yok be Vın etsemde kim ne diyebilir orası ayrı ?Dodo vınn
İlişkilerini bilmiyorum valla söven olur mu olmaz mı ben sövmem ilgilendirmezYok be Vın etsemde kim ne diyebilir orası ayrı ?
yok yatıyom yarın atmden atarım kendimbence 100 e işlerine giç girmesen daha saglıklı olmazmı
kim sövecek para adamın ister dagıtır ister dagıtmazİlişkilerini bilmiyorum valla söven olur mu olmaz mı ben sövmem ilgilendirmez
Aklımda kişiler var ??İlişkilerini bilmiyorum valla söven olur mu olmaz mı ben sövmem ilgilendirmez
O zaman onlar sövmez beklerAklımda kişiler var ??
birisi ben mesela nezaman çekiliş yapsam hep bu dodoya çıkıyorAklımda kişiler var ??
Niye şimdi ilişkiye bağlı samimi dost arkadaşları vardır birbirine atıyolardır o söverkim sövecek para adamın ister dagıtır ister dagıtmaz
Beklesin ** ee götümde bal olup bide çıkmasa nolcak dimi amq hala şaşkınım öylesine 50 yatırmış 50e50 alım diye yatmıştı kupon sonra umutsuzca bilet aldım 68 no vay ** be ?O zaman onlar sövmez bekler
O tek biletle sana mı çıktıBeklesin ** ee götümde bal olup bide çıkmasa nolcak dimi amq hala şaşkınım öylesine 50 yatırmış 50e50 alım diye yatmıştı kupon sonra umutsuzca bilet aldım 68 no vay ** be ?
herkes nasibini yermişBeklesin ** ee götümde bal olup bide çıkmasa nolcak dimi amq hala şaşkınım öylesine 50 yatırmış 50e50 alım diye yatmıştı kupon sonra umutsuzca bilet aldım 68 no vay ** be ?
He adam 35 bilet almış *** hahahhayayaO tek biletle sana mı çıktı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!