La ödülü ben 5k sanıyordum direk çekim ne mis gibi olurdu ??herkes nasibini yermiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La ödülü ben 5k sanıyordum direk çekim ne mis gibi olurdu ??herkes nasibini yermiş
İyi ki ben bilet almasım yoksa pis kayardım ahahah 1 bilete 100 çıkmaz adam büyük ödülHe adam 35 bilet almış *** hahahhayaya
Curio saolsun iyi bileti çekmiş ?İyi ki ben bilet almasım yoksa pis kayardım ahahah 1 bilete 100 çıkmaz adam büyük ödül
işi bırakır yatardın 2 ay ???La ödülü ben 5k sanıyordum direk çekim ne mis gibi olurdu ??
İlk ona bi 50 100 ateşle benden demesi hak etmişCurio saolsun iyi bileti çekmiş ?
İşi niye bırakayım 2 aylıgım 10 u geçiyor ??işi bırakır yatardın 2 ay ???
Ayy o bana ateşlesin böyle bi bal varken tebrik ödülüde almam gerekir ?İlk ona bi 50 100 ateşle benden demesi hak etmiş
maşallah allah daha çok versinİşi niye bırakayım 2 aylıgım 10 u geçiyor ??
Aminmaşallah allah daha çok versin
naptın la cekebıldınmıAyy o bana ateşlesin böyle bi bal varken tebrik ödülüde almam gerekir ?
Yok çekmedim çekebilirdimde işten güçten oynamadım kasayı 5binde çekcemnaptın la cekebıldınmı
rolcü başı ben olayım@Rexar la o gun ntv ye para atmıştım unuttum duruor onla bi ufak rolmu açsam ?
agac edecen bizi desene neyse kaybetmede gerisi bosYok çekmedim çekebilirdimde işten güçten oynamadım kasayı 5binde çekcem
şimdi vaktin var çekte bizde sabaha kadar takılalımYok çekmedim çekebilirdimde işten güçten oynamadım kasayı 5binde çekcem
Çekersem direk biter yerim ?? bu kafaylaşimdi vaktin var çekte bizde sabaha kadar takılalım
yok la ne yiyeceksin. kendine hakim adamsınÇekersem direk biter yerim ?? bu kafayla
Aklım hala 500 tl basmıştım 2.803 veriyordu oç 52dk gol attılar 3.5 ust olmadı 2 1 bitti 4 lu kombın ?yok la ne yiyeceksin. kendine hakim adamsın
Adam ntv de bakıye unuyır ** ben 20 krş kalsa slota giriyom@Rexar la o gun ntv ye para atmıştım unuttum duruor onla bi ufak rolmu açsam ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!