Tamam hocam öyle yapalım musait degilsen ama Vortexe veririmİlk ben yorum yaptım liste benim hakkım ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam hocam öyle yapalım musait degilsen ama Vortexe veririmİlk ben yorum yaptım liste benim hakkım ????
Forum kuralları kitabı 148.sayfaya bak ???kim diyo bunu?
? Aç gözlü derken her aldıgım liste kazanıyor sanki boş konuşmaAç gözlü olma ??
Tamam o vakit başkanım Liste bende ?Ben sana devrediyorum ??
yok sağol bol şans sizdTamam hocam öyle yapalım musait degilsen ama Vortexe veririm
Şaka kaldıramıyorsan sende yapma o zaman bıraz nazik ol kardes sün sana verdim ilk ben talip olduğum halde hızlı olan kazanır ?? Aç gözlü derken her aldıgım liste kazanıyor sanki boş konuşma
ne alaka serkan ilk yazan listeyi alır diye bişeymi var iyice dingonun ahırına çevirdiniz burayı kim koydu bu kuralıŞaka kaldıramıyorsan sende yapma o zaman bıraz nazik ol kardes sün sana verdim ilk ben talip olduğum halde hızlı olan kazanır ?
bol şansKasa 50+25
Hedef 500
4 kisi 25
Listeci 50
Kuralları listeci belirler
ben sana ne zaman şaka yaptım mesafeni koru benle bu saatten sınraŞaka kaldıramıyorsan sende yapma o zaman bıraz nazik ol kardes sün sana verdim ilk ben talip olduğum halde hızlı olan kazanır ?
Eydolu yapmazsa sen yardimci ol bana kardesim musaitsen yayok sağol bol şans sizd
Tamam canım al listeyi kactım ben bol şans kolay gelsinne alaka serkan ilk yazan listeyi alır diye bişeymi var iyice dingonun ahırına çevirdiniz burayı kim koydu bu kuralı
Bol şans kolay gelsin jackEydolu yapmazsa sen yardimci ol bana kardesim musaitsen ya
@Vortex her zaman uğurlu gelirEydolu yapmazsa sen yardimci ol bana kardesim musaitsen ya
Forum enerji kaynağım olmasa ne yapardık ?Hahahhahaha ??
Sağol bro ortam bozulmasin gitme bi yere ya gerek yokBol şans kolay gelsin jack
Emrin olur paşama bak tabi ki işine bak ya vorte güldürme benı amke ?ben sana ne zaman şaka yaptım mesafeni koru benle bu saatten sınra
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!