Yok kanka sız takılın hep ben hep ben diyen insanları sevmıyorum takılın sızSağol bro ortam bozulmasin gitme bi yere ya gerek yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok kanka sız takılın hep ben hep ben diyen insanları sevmıyorum takılın sızSağol bro ortam bozulmasin gitme bi yere ya gerek yok
Mevzu liste değil ilk defa almıyoz murı hep ben hep ben olmaz kardes ama sıkıntı yok ?Kimsenin kalbi kirilmasin beyler deymez bi liste icin
Sen kuponu gönder reis bosverHaydaa karıştı ortalik ya
İlk eydolu istemis ona ver ve konu kapansın role basliyak daaHaydaa karıştı ortalik ya
boş konuşuyosun haberin olsunEmrin olur paşama bak tabi ki işine bak ya vorte güldürme benı amke ?
Brom söz ağzımdan cikti bi kere eydolu yapmazsa vortex dedik o da yapmıyorsa matador yapsın. E o da yapmazsa @Muric81 yapsin bi zahmet ya ne diyeyim@CaptainJackSparrow kaptan listeci için cekilis yap istersen önce
olum liste tutsan nolcak adam dagıtım parasını göndermiyo sana güvenmedigi için bana atıyor beni konuştuma şimdi hep bana hep banaymış , aldıgım listelerin kaçı kazandı 1 haftada söyliyim mi 0Mevzu liste değil ilk defa almıyoz murı hep ben hep ben olmaz kardes ama sıkıntı yok ?
Haklısın kardeşim modunu düşürme sen kupona odaklanBrom söz ağzımdan cikti bi kere eydolu yapmazsa vortex dedik o da yapmıyorsa matador yapsın. E o da yapmazsa @Muric81 yapsin bi zahmet ya ne diyeyim
Aynen cebın bos oldugu ıcın atar gider yapıyorsun yakınlarına bıle sen dolu yapıyorsun ben bos bak ısıne ya yzma bana amkkboş konuşuyosun haberin olsun
Ortalik sakinlesince baslarim sıkıntı yokHaklısın kardeşim modunu düşürme sen kupona odaklan
başla kanka sen yazmıycam ben dahaOrtalik sakinlesince baslarim sıkıntı yok
Lan skmdemı lıste ne halın varsa gör amke guvenmıyo mus mus da falanda fılanda ondanmı banlandın forumdan cok guvenılırsın ya harbıden he sensın vorte cahılle cahıl olmayacam hadı bak ısıne ?olum liste tutsan nolcak adam dagıtım parasını göndermiyo sana güvenmedigi için bana atıyor beni konuştuma şimdi hep bana hep banaymış , aldıgım listelerin kaçı kazandı 1 haftada söyliyim mi 0
Lan skmdemı lıste ne halın varsa gör amke guvenmıyo mus mus da falanda fılanda ondanmı banlandın forumdan cok guvenılırsın ya harbıden he sensın vorte cahılle cahıl olmayacam hadı bak ısıne ?
Lan skmdemı lıste ne halın varsa gör amke guvenmıyo mus mus da falanda fılanda ondanmı banlandın forumdan cok guvenılırsın ya harbıden he sensın vorte cahılle cahıl olmayacam hadı bak ısıne ?
valla kimin güvenilir olup olmadıg belli bence tartışmayalım bu konuyu banlanma sebebide git olu konuda küfür/ orospu cocuklarına hakkını verdigim için , sonuc noldu? hepsi gitti ben kaldımLan skmdemı lıste ne halın varsa gör amke guvenmıyo mus mus da falanda fılanda ondanmı banlandın forumdan cok guvenılırsın ya harbıden he sensın vorte cahılle cahıl olmayacam hadı bak ısıne ?
göster biyerde hak yedigimi bidaha foruma girmiycemLan skmdemı lıste ne halın varsa gör amke guvenmıyo mus mus da falanda fılanda ondanmı banlandın forumdan cok guvenılırsın ya harbıden he sensın vorte cahılle cahıl olmayacam hadı bak ısıne ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!