Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tövbe tövbe eydo da bizimle y. ....k geçiyor ??Uruguay ligi maçı 6.5 üst olursa 5 kişi verecem ??? maksat heyecan olsun ya gelirse ??
Bunu dedikten sonra burda bi dağıtım yapmazsan tarihe geçersin kardeşimBEYLER MUSCLE DANDA 1500 VAR BEKLİYORUM ÇEKİM BETPUANDA 450 ALDIM
Nerdesin sen kralicenin torunuBORÇLARIM VAR FATURA ÖDÜCEM KREDİ ÖDÜCEM
çok çok tebrikler. sana çok çok teşekürlerde demeyi çok istiyorumBEYLER MUSCLE DANDA 1500 VAR BEKLİYORUM ÇEKİM BETPUANDA 450 ALDIM
Kanka sen yaparsın suphemiz yok ta denk gelmeyiz falan simdi bi 50 at 50 ye 50 alam rol acam 200 yapıp bölüşelim burdakilerle sevabinaGÜZEL BİR DAĞITIM GELİCEK
ee biz azla yetinelim diyoruz daha iyi degilmi4 KÜSÜR KAZANDIM 100 LİRA PAYLAŞCAK HALİM YOK
eeee aganın eli tutulmaz bizden günah gitti o zaman alalım kişi başı 50 tl cikDÜN BİLE 70 LİRA VERDİK 200 LİRA KAZANIP AYIP EDİYONUUZ
Olum millet kötü bişeymi dedi küfürmü etti kim ne ayıp etcek , arkadaş konu açmış gelmiş buraya çekim paylaş atıyosun sonra ayıp ediyosunuz diyosun 200lira paramı 2 günde 1k dağıttım senin kadar tribe girmedimDÜN BİLE 70 LİRA VERDİK 200 LİRA KAZANIP AYIP EDİYONUUZ
öder öder saglamdırBU ARADA MUSCLE İNŞ ÖDİCEK BEYLER ÖDER DEME
Hani bana hani banaaDÜN BİLE 70 LİRA VERDİK 200 LİRA KAZANIP AYIP EDİYONUUZ
Neyse o zaman sen yap bi rol madem sponsor olmuyorsun bi iki kupon at biseyler kazanalmDÜN BİLE 70 LİRA VERDİK 200 LİRA KAZANIP AYIP EDİYONUUZ
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!