Eğer bu 3 kişinin parası birkisede toplanıp ROLL acmaSa uyuyan dev uyanirYa beyler adam elinden geldiğince dağıtım yapıyor dünde yaptı yarinda yapcam dedi üstüne gitmeniz çok yersiz bnce
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eğer bu 3 kişinin parası birkisede toplanıp ROLL acmaSa uyuyan dev uyanirYa beyler adam elinden geldiğince dağıtım yapıyor dünde yaptı yarinda yapcam dedi üstüne gitmeniz çok yersiz bnce
Kim üstüne gitmiş kardeşim ?Ya beyler adam elinden geldiğince dağıtım yapıyor dünde yaptı yarinda yapcam dedi üstüne gitmeniz çok yersiz bnce
At bana ben acayim kabul görürse@James @muhsinovi @BMW bu 3 arkadaştan birini 50 tl atıcam çekilişle bugünlük rol benden olsun yarın ana çekiliş
Ya Necdet gotune koyim beni duymuyonmu@James @muhsinovi @BMW bu 3 arkadaştan birini 50 tl atıcam çekilişle bugünlük rol benden olsun yarın ana çekiliş
bugün 90 liram vardı 40 ı maksibete 50 yi gameofa attım kaybettim. üstüne koştur koştur matige gittim.cebimdeki 25 yatırdım yine kaybettim. necdet atmasaydı cebimde 20 vardı gidip onuda yatıracaktım bu kumar nasıl bi illet hastalık.allah yardımcımız olsun gerçekten
Knk senin için demedim genel syledim milletin tepkilere bak anlarsnKim üstüne gitmiş kardeşim ?
Neyse kardeşim bişey demiyorum yazdıgımıda sildim iyi geceler sanKnk senin için demedim genel syledim milletin tepkilere bak anlarsn
Kimin kanka djsksksKnk senin için demedim genel syledim milletin tepkilere bak anlarsn
Kanka gene kafası çıktı. Papara at deyince sevindim mk çekiliş olacakmış meğersem teprikler
Aha cevikde vurmusDumenci hoca papara at
olur tabiROLU GÖTÜRÜSÜN DEME @BMW
Şaka dimiDumenci hoca papara at
Mesela yaniŞaka dimi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!