zagor köfte ne derse onu yaparım@BMW knk bende burdayım da golden önce beğenmeyip unutmuşum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
zagor köfte ne derse onu yaparım@BMW knk bende burdayım da golden önce beğenmeyip unutmuşum
Beğenmedim ama 100 kaptım?Dostlar ben beğendiğim de gol gelmemişti neyse
100 kaptım?@kadircan4747 : gel buraaa
kardeş son kişi ozimo görünüyor karıştırma bence çek gitsinHerkesi al @BMW istersen hak geçmesin yalnız şöyle bişey yapalım takip edenlere 2 hak verelim uygunmudur??
Güle güle harca dayıBeğenmedim ama 100 kaptım?
Yiyin birbirinizi??zagor köfte ne derse onu yaparım
2 mizemi 100 dayi yari yariyamiys ?100 kaptım?
cok sacma **Herkesi al @BMW istersen hak geçmesin yalnız şöyle bişey yapalım takip edenlere 2 hak verelim uygunmudur??
Başından beri buradayım ben beğenip geri çekmişim bakabilirsiniz ilk golde hemen yazdımHerkesi al @BMW istersen hak geçmesin yalnız şöyle bişey yapalım takip edenlere 2 hak verelim uygunmudur??
Sana bir bok yok ??????2 mizemi 100 dayi yari yariyamiys ?
Defol???faturana sıcam senin??200 bize 500 e patladı???2 mizemi 100 dayi yari yariyamiys ?
HıııSana bir bok yok ??????
-KADİRCAN4747
Yap gel listeyi o zaman knk frkan ile xemin burdaydı başından beri onlarda varkardeş son kişi ozimo görünüyor karıştırma bence çek gitsin
@BMWYap gel listeyi o zaman knk frkan ile xemin burdaydı başından beri onlarda var
Dayi hala odenmemis ?? ilgincDefol???faturana sıcam senin??200 bize 500 e patladı???
Tamam ozimo ya kadar olanı alıyor işte muriç gol oldu geldiliste ilk gol gelene kadardı, sonradan gelenlerin listeye girmesi mantıksız.
Kaybol küfür ederim?Dayi hala odenmemis ?? ilginc
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!