şakire çay yokNerdeyim olum??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
şakire çay yokNerdeyim olum??
Ben neredeyim?@Zagor hak geçmeyecekse liste burda kardeş
ferit1987
Boyka01
Veyselimyo
eydolu4731
blaze to win
DodoYAZYETER
tungabey
gustavo29
Muric81
La zaten ilk gol gelene kadar dedik en son muriç geldi oda golden sonra geldiçikar beni listeden @BMW bastaki neyse sondaki kuralda odur benim icjn alma beni listeye.
100 cepte???şakire çay yok
yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv kime kadar alayım söylede onu yapalum yok onu al yok bunu al like atmayanlarıda almamamız lazım kuralsa o zamanLa zaten ilk gol gelene kadar dedik en son muriç geldi oda golden sonra geldi
@BMWYap gel listeyi o zaman knk frkan ile xemin burdaydı başından beri onlarda var
Tamam ben halletcem çekim vereyim deyavvvvvvvvvvvvvvvvvvv kime kadar alayım söylede onu yapalum yok onu al yok bunu al like atmayanlarıda almamamız lazım kuralsa o zaman
listeyi gordunmu bro muricten sonrasida varLa zaten ilk gol gelene kadar dedik en son muriç geldi oda golden sonra geldi
Yapacağın işi skiyim???yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv kime kadar alayım söylede onu yapalum yok onu al yok bunu al like atmayanlarıda almamamız lazım kuralsa o zaman
kardeş o mesajı gördüm de millet te hak geçmesin diyor. napalım zagor al derse alırım
Bakıyom ben şimdilisteyi gordunmu bro muricten sonrasida var
Tamam da bu yazıyı yazan zagor zatenkardeş o mesajı gördüm de millet te hak geçmesin diyor. napalım zagor al derse alırım
aaaa 30 tl ödül almak hiç bukadar zor olmamıştıYapacağın işi skiyim???
ferit1987Bakıyom ben şimdi
bu liste iyimi dogrumu dodocugumlisteyi gordunmu bro muricten sonrasida var
Dostum en son beğeni oziimo nneyse siz bilirsiniz ben golden önce geldim eminimBakıyom ben şimdi
Sadece izleyip gülüom z?aaaa 30 tl ödül almak hiç bukadar zor olmamıştı
benim listede adim 1 kere yazilmis ben niye buna itiraz etmiom dimi dayiYapacağın işi skiyim???
Kardeşim gol olduktan sonra muriç geldi benden iyimi biliyonuzDostum en son beğeni oziimo nneyse siz bilirsiniz ben golden önce geldim eminim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!